akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Çalışmaları İle TOOB’un Dikkatini Çeken ATSO’ya BÜYÜK ÖVGÜ

Çalışmaları İle TOOB’un Dikkatini Çeken ATSO’ya BÜYÜK ÖVGÜ
08.03.2017 19:51
529
A+
A-

Ülke Genelindeki Odaların Bütçe Ve Üye Sayısı Bakımında Küçükler Arasında Yer Almasına Karşın Büyük O0daların Bir Çoğundan Daha Başarılı Ve Etkin Çalışmalarda Bulunan  Akçakoca Ticaret Ve Sanayi Odası  TOOB Başkanı Hisarcıklıoğlu  Tarafından Kutlandı.

TOOB Başkanı Hisarcıklıoğlu imzası ile ATSO Başkanlığına gönderilen ve çalışmaların takdirle karşılandığı  vurgulanan kutlama mektubunda;” Sayın Başkan; Türkiye’de ki Ticaret ve sanayi odalarının mevcut durumu ve işleyişleri üzerine yapmış olduğunuz çalışmanızı dikkatle inceledim.

Öncelikle üyelerinize sunduğunuz hizmetlerden, yürüttüğünüz proje çalışmalarından  ve düzenlemiş olduğunuz eğitim ve fuar programlarından sizi tebrik ediyorum. Üye odaklı bakış açınız ve araştırmacı kimliğinizle, gelecekte de bir çok önemli projeye imza atacağınızdan eminim.

Çalışmanız akademik alanda  bundan sonra yapılacak bir çok çalışma için referans niteliği taşıyacaktır. Odacılık  sisteminin işleyişine ve Odacılık hizmetlerinin çeşitlendirilmesine  yönelik önerilerini de çalışma arkadaşlarımızla değerlendiriyoruz.

Camiamızın da faydalanması için hazırlamış olduğunuz bu özverili çalışmadan  dolayı sizi tekrar kutlar. Geleceğe yönelik çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla .” ifadesine yer verdi.

img-20170307-wa0003