akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

OĞUZHAN SEVİNÇ KDZ. EREĞLİ MÜSİAD TOPLANTISINA DAMGA VURDU

OĞUZHAN SEVİNÇ KDZ. EREĞLİ MÜSİAD TOPLANTISINA DAMGA VURDU
08.03.2017 19:00
471
A+
A-

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şubesi Tarafından Düzenlenen Mobilya İmalat Sektörü Paneline Konuşmacı Olarak Davet Edilen Batı Karadeniz’in Ürün Çeşitliliği Ve Şatış Mağazası Olarak En Büyüğü Sevinç Ticaret Genel Müdürü Oğuzhan Sevinç’in Deneyim Ve Tecrübelerini Davetliler İlgi İle Dinledi.

 

Bölgede faaliyette bulunan firmaların sorunlarının değerlendirilerek, çözüm önerilerinin geliştirilmesine olanak sağlamak amacıyla düzenlenen panelin açılış konuşmasını MÜSİAD KDZ.Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer yaptı.

Sevinç gibi sektörün bölgede önemli aktörlerinin de panalistler arasında yer aldığı etkinlikte Mobilya sektörünün iştirakçileri Oğuzhan Sevinç’e oldukça fazla ilgi gösterdiler.

sevic-2

Panele katılanlara sektör ve imalat la ilgili açıklamalarda bulunan Oğuzhan Sevinç, şirketin kuruluşundan bugüne yaşadığı süreci çarpıcı ifadelerle anlattığı konuşmasında ” Ticari hayatıma ticaret yapan bir aile içinde tanışarak başladım. Tabiri caizse” sonradan olma değil anadan doğma” imalatın ve ticaretin içinde yetiştim.

Bir makas, bir metre ve bir dikiş makinesiyle rahmetli babam Salih Sevinç tarafından 1968 yılında kurulan Sevinç Ticaret, Al sat mantığını, bölge ekonomisine ve istihdama katkı sağlamak adına yap sata dönüştürerek 2000 yılında bir masa üretimiyle mobilya üretimine başladık. Bu başlangıcın ilk kıvılcımı masa üretmekle oldu.

Önce size sonra bize anlayışını hizmetin temel gayesi olarak gören Sevinç Ticaret, samimiyetinin semeresini o günlerden bu günlere yaşayarak gördü.

Dolaylı ve direk olarak 100 kişilik bir istihdama katkı sağlayan firmamız, 300 kalem ürün üreterek marka olma yolunda adım adım ilerleyip bölgemizin uluslararası platformda markası olma heyecanını yaşamaktadır. Uzun ama ince yolda kararlı adımlarla yürümektedir.

sevic-3

Amatör ruhla profesyonel iştiraki gerçekleştiren işletmemiz 6000 m2 kapalı toplam 24000 m2 alanda imalat ve ticaret merkezinde piyasa şartlarında imalatçı olmanın haklı kazanımını yaşamaktadır. Bunu yaşarken de kayıplarını tecrübe hanesine yazıp kazanımlarını da dostlarıyla paylaşmayı ilke edinmiştir” dedi.

Panel sonrası MÜSİAD Şube başkanı katılımcılara birer teşekkür plaketi takdim etti.