akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3111
EURO
34,6836
ALTIN
2.411,58
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

AKÇAKOCA SİMULTANE BRİÇ TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

AKÇAKOCA SİMULTANE BRİÇ TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
04.03.2017 18:43
671
A+
A-

Akçakoca Palamut  Briç Ve Satranç Kulübünce Düzenlenen Türkiye Briç Federasyonu Simultane Açık İkili Briç Turnuvası Belediye Nikah Salonunda Gerçekleşti.

 

Düzce, Ereğli , Alaplı  ve Akçakoca ‘dan gelen katılımcılar 20 takımın katıldığı bölgesel turnuvanın her iki yönde birinciliğini Akçakoca ekipleri aldı.

Akçakoca Belediyesinin ve Kulüp yöneticilerinin hazırlattığı yiyecek ve içecek ikramlarından oluşan büfe zenginliği dikkat çekerken hazırlıkların kusursuzluğu Akçakoca farkını bir kez daha kanıtladı.

bric-2 bric-3

Saat 14.00’te   başlayan turnuva ile ilgili olarak il temsilcisi Ümit Koç yaptığı bilgilendirmede  turnuvanın  Federasyonun aylık bir etkinliği olduğunu belirterek “ Tüm ülkede aynı eller oynanmakta özelliği olan bir turnuva.

bric-1

Bu organizasyonu  Karadeniz Ereğli briç kulübü yapıyordu. Biz yeni açılmış kulübümüzün bir etkinliği olsun istedik ve burada yapılması uygun görüldü. Bize sonsuz destek sağlayan Başkan Cüneyt Yemenici’ye ve Briç Federasyonu yöneticisi İbrahim Bilgin’e verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ederim” dedi.

bric-4 bric-5

Turnuvaya oyuncu olarak katılan Briç Federasyonu yöneticisi İbrahim Bilgin ise yaptığı bilgilendirmede “Akçakoca Palamut Briç ve Satranç Kulübümüzün açılışı vesileyle Kdz Ereğli Briç Kulübünün desteği ile Türkiye Briç Federasyonu Mart Ayı Simultane Briç Turnuvası Akçakoca’mız da yapılıyor. Bu organizasyon için Belediye Nikah Salonunu tahsisi ve sunduğu ikramlarla vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Yemenici ye şükranlarımı sunarız. Her iki yönde birinci olan ekipleri de kutlarım iyi bir etkinlik oldu “dedi.

Turnuvada ilk sırayı Kuzey Güney yönünde Kenan Karakoçan- Nuri Gültekin, Doğu- Batı yönünde İse İsmail Aktepe- Yusuf Ziya Sümer takımları aldılar.