akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5841
EURO
35,0183
ALTIN
2.456,66
BIST
9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilgin’in Anayasa Değişikliklerini Anlattığı AK PARTİ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Bilgin’in   Anayasa Değişikliklerini Anlattığı AK PARTİ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
01.03.2017 07:40
393
A+
A-

Ak Parti Şubat Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişiklik Paketi hakkında İbrahim Bilgin Tarafından Yapılan Detaylı Bir Sunumla Gerçekleştirildi.

Belediye Nikah Salonunda Gerçekleştirilen  Ak Parti Şubat Ayı İlçe Danışma Meclisi  Toplantısına Belediye Başkan yardımcıları Suat madenci, Ali Direk İGM Başkanı   Ayfer Yılmaz Partinin tüm yönetim kademelerinin başkan ve üyeleri, sandık, köy ve mahalle görevlileri  katıldı.

akpi-3 akpi-5

Sunumunu  Songül Yener’in yaptığı toplantı Atatürk ve Şehitler için yapılan saygı duruşu ardından okunan İstiklal marşı ile başladı.

Toplantı divan başkanlığına Ayfer Yılmaz, Üyeliklere Ziya Denizgez, Ebru Turan Işık ve Tahsin Ustabaş seçildiler.

akpi-1

İlçe Başkanı Dergah Akça yaptığı konuşmada sistemin ne getiriyordan çok ne getirmiyor konusunu çok iyi ortaya koymanın gerekli olduğunu önemsediğini belirterek  “ Biraz sonra partimize büyük emekleri geçmiş bu konuda çalışmaları olduğunu bildiğim okuduğum İbrahim Bilgin abimizin anlatımından sonra bu değişikliği her yerde gönül rahatlığı içinde anlatacak  kafa karışıklığı yaşatılmak istenmesini önleyeceğiz. Şu anda sokaklarda sanki hayırcıların sesi daha yüksek çıkıyor . Bu her seçimde böyle olmuştur. Ancak biz sahaya indiğimiz de ve doğruları sistemin ülke yararı için önemini  anlattığımızda  gerçek ortaya bir kez daha çıkacak. Bu bir rejim değişikliği değil.  Padişahlık olduğu iddiaları var. Millet iradesinin olduğu yerde padişahlık olmaz. Bunun üzerinden siyaset yapıyorlar.  Biz her zaman milletimize güvendik . Yeterki Evet  demek ile ülkemizin neler kazanacağını doğru ve net anlatalım “dedi.akpi-2

Akça’dan sonra kürsüye davet edilen Eski İlçe Başkanı-  İGM Üyesi akademisyen İbrahim Bilgin  toplantının ana  gündem maddesi olan  Anayasada Yapılan Değişikliler Ve Yeni Sistem ile  ilgili slayt destekli bir sunumda bulundu.

akpi-4

Bu konuda çalışmaları olan, değişiklikleri köşe yazılarında madde madde ele alarak ile kamuoyuyla paylaşan Bilgin’in  interaktif biçimde yaptığı sunum ilgi ve beğeni ile izlendi .

Toplantı parti içi konuların görüşülmesi ile son buldu.