akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

CHP’DEN “BACALI TURİZM” GÖNDERMESİ

CHP’DEN   “BACALI TURİZM” GÖNDERMESİ
20.08.2016 18:42
405
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Turan Güler Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Çınar Caddesi Üzerinde Eleştirilere Neden Olan Havalandırma Bacaları Altında Rögarlardan Gelen Kokular, Bulanık Akan Sular Ve Görüntü Kirliliği Yaratan Bacaları Eleştiren Bir Açıklamada Bulundu.

İnşaat yasağı olmasına karşın turizm sezonu boyunca Ağustosa ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde dahi çalışmaların sürdüğü turizmin atar damarı çınar caddesinde inşaat çalışmalarını halen sürüyor olmasına bir anlam veremediklerini belirten CHP  İlçe Başkanı Turan Güler” Bu ayrıcalık neden, yolun ortasında yükselen ve etrafa kokular yayan görüntü kirliliği oluşturan bu bacalara nasıl izin veriliyor. Biz bacasız sanayi turizmi  Akçakoca’da bacalı sanayiye dönüştürmüşüz. Çınar caddesini turizme değil sanayiye açmışız gibi. Kötü kokular, görüntü kirliği ve düzensizlik diz boyu. Buraya turist neden gelsin bir gelen bir daha gelir mi? dedi.SUL (2) SUL (3)

 

Günlerdir musluklardan akan bulanık su nedeniyle Belediye Başkanını eleştiren İlçe Başkanı Turan Güler; “Bir haftadır musluklardan çamur gibi su akmakta. Vatandaşlar  yemekler  ve  içme suyunu marketlerden temin ediyorlar. Faturaların zaten yüklü geldiği bu günlerde artı su masrafı vatandaşa ağır geliyor. Önceki yıllarda  bu konuda sert bir şekilde eleştirenler durumu düzeltmek yerine daha da berbat ettiler.”diye rek sürdürdüğü açıklamasını;

Çınar caddesinde bacaların yarattığı kötü görüntünün  yanısıra rögarlardan gelen ağır kokunun da  yoğun şikayetlere neden olduğuna dikkat çekerek;  ‘” Turizmin en hareketli yaşandığı çınar caddesinde kötü kokular  neden giderilmiyor.  İnşaat başladığında var olan oturma grupları ve çiçekler neden kaldırıldı? Engelli yolu niçin kapatıldı?  Bütün bu şikayetler vatandaşlardan başkanlığımıza geliyor. Çözüm işin başındakilerin görevidir. Görüş ve önerilerimiz istenirse sunarız” diyerek tamamladı.