akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3533
EURO
34,7846
ALTIN
2.393,80
BIST
10.260,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

CHP BAYRAMLAŞMASINDA 2019 SEÇİMLERİNE HAZIRLIK VURGUSU

CHP BAYRAMLAŞMASINDA 2019 SEÇİMLERİNE HAZIRLIK VURGUSU
06.07.2016 22:16
368
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca Örgütünün İlçe Merkezinde Düzenlediği Bayramlaşma Töreninde Konuşmacılar Çalışmalara Seçimler Arifesinde Değil Bugünden Başlatılmasına Vurgu Yaptılar.

İlçe Başkanlığının düzenlediği bayramlaşmaya  22. Dönem Milletvekili Muzaffer Kurtulmuşoğlu, Düzce Merkerz İlçe Başkanı Alaatin Duran Merkez İlçe Yöneticileri Eski İlçe Başkanları Selçuk Yanmaz, Murat Albayrak Kadın Kolları Başkanı Nurcan Küçük ve partililer katıldılar.

Herkesin birbiri ile sıcak ve samimi bir havada bayramlaşmasının ardından konuşan İlçe Başkanı Turan Güler son günlerde  halkta belirgin bir umutsuzluk ve mutsuzluğun görüldüğünü vurgulayarak “ Bunun kırılması gerek. Unutulmamalıdır ki bu ülkede umudun tükendiği her zaman umut olmuş  bir CHP var. Genel merkezimizin uygulamalarına harfiyen uyacağız ve gerekli çalışmaları yapacağız. Gönül isterdiki şeker tadında bir bayram yaşayalım. Ne yazık ki hergün aldığımız şehit ve kaza haberleri, terör saldırıları bunu mümkün kılmıyor.  Başbakan ve bakanlar ın yok sayıldığı sadece Cumhurbaşkanının iki dudağı arasından yönetilen ve ateş çemberinde sorunlar  içinde  bir ülke. Bir an önce bu ortamdan kurtulmalıyız. Kurtulmak için CHP olarak çok çalışmalıyız.” dedi.

 

chpbay (1) chpbay (2) chpbay (3)

  1. Dönem Milletvekili Dr. Muzaffer Kurtulmuş mutlaka her CHP linin daha fazla sorumluluk alması i ve daha çok çalışması gerektiğini vurguladığı konuşmasında ülkenin kötü gidişine CHP iktidarı dur diyebilir dedi.

Eski İlçe Başkanlarından Selçuk Yanmaz birlik ve beraberlik içinde olunmasının önemine vurgu yaptığı konuşmasında “ Davayı kendi davamız olarak görmeliyiz. Davaya sahip çıkmalıyız. Sen ben  kavgası değil ülke menfaatlerini öne koymalıyız. Bugün burada yüzlerce kişi olmalıydı. Heyecanla geçmişi konuşmak yerine gelecekte yapmamız gerekenleri konuşmalıyız. Hazırlıklar seçim arefesinde değil bugünlerden başlamalı” dedi.

chpbay (4)

Merkez İlçe Başkanı Alaattin Duran ise ülkemizin kolay kolay huzurun sağlanamayacağı bir coğrafyada olduğuna dikkat çektiği konuşmasında;” Burada devlet olabilmek çok zor. Darbenin ne zaman nerden geleceği belli değil. Bugünün dostu menfaat çatışmasında anında düşman olabiliyor .Güçlü devlet olabilmenin tek şartı güçlü bir yönetimle olur. Plansız programsız bir kişinin dediklerine göre değil. Her türlü kredimiz maalesf tükettiler. Yok hükmünde gibiyiz. Biz CHP liler olarak Cumhuriyetin  kurucu partisi mensupları olarak, yılmayacağız halktan kopmayacağız, moral motivasyonumuzu bozmayacağız ve  CHP iktidarında bu coğrafyadaki her zorluğun üstesinden geleceğiz” dedi.