akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3562
EURO
34,7926
ALTIN
2.394,21
BIST
10.254,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Tanışma Ve İstişare Ziyaretlerinin Sürdüren TURİZM DERNEĞİ ATSO’DA

Tanışma Ve İstişare Ziyaretlerinin Sürdüren TURİZM DERNEĞİ ATSO’DA
12.03.2016 10:35
379
A+
A-

Akçakoca Turizm Ve Tanıtma Derneği Başkanı Ömer Özcan Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ticaret Ve Sanayi Odasını (ATSO) Ziyaret Etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N.Pazvant, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Solak, Dinçer Pazvant ve Genel Sekreter Kemal Başar tarafından toplantı odasında ağırlanan Turizm Tanıtma derneği yöneticileri ile neler yapılabileceği konularında görüş alış verişi yapıldı , işbirliği yapılabilecek konular değerlendirildi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti vurgulayan , her zaman dernek yönetiminin yanında olduklarını, ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını ve olacaklarını söyleyen ATSO Başkanı Mehmet Pazvant; Akçakoca’nın kalkınması için kim ne yapıyorsa her zaman destek vereceklerini ifade ederek, ” Biz oda olarak Akçakoca’nın kalkınması için yapılacak her çalışmaya yardımcı olmaktan son derece mutluluk duyarız. Yeter ki bizden isteyin biz yapmak için  can atarız. Yeni Yönetime şimdiden hayırlı olsun diliyorum” dedi.

 

TURATSO (1) TURATSO (2)

Dernek Başkanı Özcan ise, Desteklerinden dolayı Pazvant’a Yönetim Kurulu üyeleri adına teşekkür ederek; “

Sekreter Kemal Başar tarafından toplantı odasında ağırlanan Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Ömer Özcan ve Yönetim Kurulu üyelerine Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Odamız Başkanı Mehmet N.Pazvant, her zaman yanında olduklarını, ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını, Akçakoca’nın kalkınması için kim ne yapıyorsa her zaman destek vermekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti ve yeni yönetime şimdiden hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızda yanımızda olacaklarını ve maddi manevi destekleyeceklerini ifade etmişlerdir. ATSO Başkan’ı Mehmet Nazim Pazvant ve değerli yönetim kurulu üyelerine , gösterdikleri ilgi ve samimiyete yönetim Kurulum ve derneğimiz adına s teşekkür ederim. Mutlu olduk.” dedi.