akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3312
EURO
34,7699
ALTIN
2.388,76
BIST
10.252,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

EMITT’TE YUKARMAHLE RÜZGARI

EMITT’TE  YUKARMAHLE RÜZGARI
30.01.2016 22:15
897
A+
A-

İstanbul Beylik Düzü Tüyap Fuar Merkezinde ; 28 – 31 Ocak 2016 Tarihleri Arasında Ziyaretçilere Açık Olan Dünyanın En Büyük Beş Turizm Fuarı Arasında Yer Alan EMITT’e 3. Gün Akçakoca Yukarı Mahalle Hanımlarının Yöresel Kıyafetleri İle Yaptıkları Tanıtım Şovu Damga Vurdu.

 

Düzce ili bünyesinde açılan ancak Akçakoca ile ilgili iki küçük fotoğrafın yer aldığı stant 3. Gün Akçakoca Yukarı Mahalle Pazar esnafının yöresel kıyafetleri ile yaptıkları tanıtımla bir anda Fuarın ilgi odağı yıldızı parlayanları arasında yer aldı. Ziyaretçilere yöresel tatalar ikramında bulunan hanımlar standı ziyaret eden yerli ve yabancı konuklarla yakından ilgilenip Akçakocayı anlattılar.

 

mahle (2) mahle (3) mahle (4) mahle (5)

Ellerinde Akçakoca’yı anlatan pankartlarla fuarın tüm salonlarını gezen Akçakoca ve mahalle yöresel Pazar broşürlerini dağıtan katılımcı standların ve ziyaretçilerin yoğun ilgisini çeken ve alkışlanan Yöresel giysili Akçakoca tanıtım gönüllüsü hanımlar bir anlamda tanıtımın nası yapılacağı konusunda da bazı kulakları çınlatarak mesajın en anlamlısını verdiler.