akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4855
EURO
34,7617
ALTIN
2.420,20
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

Akçakoca Basınıyla EMITT Düzce Standını Ziyaret Eden BAŞKAN YEMENİCİ “ AKÇAKOCA’NIN HAKETTİĞİ BU DEĞİL”

Akçakoca Basınıyla  EMITT Düzce Standını Ziyaret Eden BAŞKAN YEMENİCİ “ AKÇAKOCA’NIN HAKETTİĞİ BU DEĞİL”
30.01.2016 21:44
594
A+
A-

28.Ocak.2016 Perşembe Günü Düzce Valisi Ali Fidan Ve Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer’inde Katıldığı Açılışını T.C Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal Ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’in Yaptığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Ve Seyahat Fuarı – EMITT ‘İ Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Akçakoca Basın Mensupları İle Birlikte 29 Ocakta Ziyaret Etti.

Fuarda Bolu, Sakarya, Yalova, Kocaeli Kastamonu, Karabük illeri ile birlikte MARKA çatısı altında tanıtım yapan Düzce ve içinde yer alan Akçakoca standını Başkan Yemenici ve Akçakoca yerel basın mensupları ziyaret ettiler.

 

 

HABER EMİT (1) HABER EMİT (2) HABER EMİT (3) HABER EMİT (4)

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte bir süre stant ile ilgili bilgiler alan ve çalışmaları inceleyen , İl Turizm Müdürü ile görüşlerini aktaran Başkan Cüneyt Yemenici Akçakoca’nın hakettiği şekilde stantta yer almamış olmasını eleştirerek ;“EMITT’ sadece Türk turizm sektörünün değil, dünya turizm sektörünün de en büyük buluşma noktalarından birisidir. Bizde Akçakoca olarak, Düzce Valiliğimizin uygun gördüğü standında her yıl olduğu gibi yerimizi aldık. Ancak Akçakoca’nın tanıtımı adının dahi belirtilmediği iki küçük fotoğrafla olmaz. Akçakoca olarak ilerleyen yıllarda da farklı tanıtım çalışmalarıyla bu fuarda bir çok turizmde atak yapmaya çalışan adından söz ettiren ilçeler gibi farklı bir görsellikle yerimizi alacağız. Dünya’nın beşinci büyük fuarı olan EMITT de, yöresel ve ulusal turizm değerlerimizin tanıtımı için talepleri iyi analiz ederek , neler yapabiliriz konusunu değerlendirip buna göre adımlarımızı atacağız. Her önüne gelenin poşetini eline alanın koştuğu uğrak yeri bir Akçakoca değil konuk kalitesinin ön planda olduğu bir turizm kenti hedefindeyiz.” Dedi.

 

Standı ziyarete gelenlerle ilgilenen konuklara, başta fındık olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunan başkan Yemenici Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile Jet skilerde ve rafting botlarda poz veren Başkan Yemenici, Fuarda Düzce standına ayrılan bölümde tanıtım yapan Türkiye Motorsiklet Federasyonu yetkilileri ile görüşmeler yaptığını ve   Yaz Aylarında Akçakoca da 2 organizasyon yapılacağını belirterek “16-17 temmuz 2016 tıda Türkiye su jeti ve Fly Board şampiyonası ile 4-5-6-7 Ağustosta yapılacak Enduro Rallisinin bir ayağının Akçakoca’da gerçekleştirilecek “dedi.