akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5533
EURO
34,9624
ALTIN
2.450,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Kılıçdaroğlu İçin Yapılan Suç Duyurusunu Eleştiren CHP İL BAŞKANI TOZAN’DAN AK PARTİ’ YE ÖNERİ

Kılıçdaroğlu İçin Yapılan Suç Duyurusunu Eleştiren  CHP İL BAŞKANI TOZAN’DAN   AK PARTİ’ YE ÖNERİ
28.01.2016 19:53
402
A+
A-

Düzce Ve İlçelerinde Cumhurbaşkanına Hakaret Ettiği İddiasıyla Kılıçdaroğlu Hakkında  Suç Duyurusunda Bulunulmasını Eleştiren CHP İl Başkanı Tozan Bir Açıklama Yayınladı.

AK Parti yönetimleri ve seçmenlerinin isterlerse organize bir şekilde bir araya gelip,ortak hareket edebiliyorlar olmalarına dikkat çeken Tozan açıklamasında ;”AK Parti Düzce İl ve Merkez İlçe başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamalarını bu gün yargıya taşıdı.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı ‘‘Diktatör Bozuntusu’’ sözü için 500 kişilik AKP’li bir grup bireysel kamu davası başvurusu yaptılar.

Bu gün görüldüğü üzere, AKP yönetimleri ve seçmenleri isterler ise organize bir şekilde bir araya gelip, ortak hareket edebiliyorlarmış..

Bizim kendilerine bir tavsiyemiz olacak..

Emrinde avukatlar ve hukuk profesörlerinden oluşan bir ordu olan Cumhurbaşkanını savunarak, şov yapmanızın Düzce’ye bir faydası olmamaktadır.. Malum fındık üreticilerimizin elindeki fındığın fiyatı her geçen gün düşmektedir..

Bu organize güç ile Ankara’ya giderek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ile görüşüp, TMO’nin arz fazlası fındığı almaları noktasında, bu gün 75 bin ton fındığın TMO vasıtası ile piyasadan çekilmesi için gereken,250 milyon dolar harcanmış olsa fındık fiyatları ertesi gün minumum17 tl’yi görür.

 

YARGI (1)

Ayrıca ülkemizde 3 Milyon Suriye’li göçmene bakan, onlara 5 milyar dolar para harcayan AKAP hükümeti, sadece 250 milyon doları fındık üreticisi için harcayarak, üreticilerimizin zarar görmesi çok rahat engellenebilir. Akp Düzce il yönetiminden bu konuda ortaya bir irade koymalarını bekliyor ve

‘’Şiddetle Tavsiye Ediyoruz’’..

Böyle bir irade ortaya koymaları durumunda kendilerini destekleyeceğimizi deklere ediyoruz..

Kabul ederler ise Ankara’ya ulaşımlarını sağlamak için bizler kendilerine otobüs de temin edebiliriz..

Enerjimizi Düzce’nin sorunlarını çözmek için harcamalıyız…” ifadesine yer verdi.

 

 

 







ETİKETLER: