akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3659
EURO
34,7871
ALTIN
2.395,33
BIST
10.258,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

TEOG TÜRKİYE BİRİNCİSİNE BAŞKAN YEMENİCİ’DEN TABLET

TEOG TÜRKİYE BİRİNCİSİNE  BAŞKAN YEMENİCİ’DEN  TABLET
27.01.2016 18:31
823
A+
A-

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında, 120 Sorunun Tamamını Doğru Yanıtlayarak 1 Milyon 400 Yüz Bin Öğrenci Arasında Türkiye Birincisi Olan   ve Akçakoca’ya büyük bir Gurur Yaşatan , Mustafa Açıkalın Ortaokulu 8.Sınıf Öğrencisi Ezgi Sıla Toklucu’yu Başkan Yemenici Tablet Hediye Ederek Ödüllendirdi.

Okul Müdürü Yusuf Albayrak, Babası Öğretmen Kubilay Toklucu, Kardeşi  ve Annesi ile birlikte Başkan Yemeniciyi Makamında ziyaret eden  Türkiye birincisi Ezgi Sıla Toklucu’yu tebrik edip kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici  bir tablet hediye ederek ödüllendirdi.

Eğitimdeki başarısının devamlılığını dileyen Başkan Yemenici   Toklucu’nun başarısını örnek olması bakımından çok önemli bulduğunu belirterek; “ Bu başarını yaşamın her alanında taçlandırmanı istiyorum. Her konuda kendini çok iyi yetiştirip vatanına dinine bağlı , milletini seven ülkesi ve tüm insanlığa hizmet için odaklanmalısın. Akçakoca’ya büyük bir mutluluk yaşattın. Temennim tüm çocuklarımızın böylesi güzel başarılara erişmeleridir. Bunun  için dua ediyorum. Bu konuda öğrencilere destek olan aileleri ve öğretmenlerini de kutluyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum “dedi.

teeeeok (3) teeeeok (2)

Okul müdürü Yusuf Albayrak’da marifetin iltifata tabi olduğunu dile getirerek, ;

“Öğrencimiz, okulumuzun, öğretmenlerimizin ve ailesinin gurur vesilesi olmuştur. Kendisi, ailesi ve öğretmen arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Geçtiğimiz yıl yapılan deneme sınavlarında kendini göstermişti.

Öğrencimizin bundan sonraki eğitim öğretim faaliyetlerinde de aynı başarıyı yakalayacağından hiç şüphem yok.” dedi.

Ders dışı etkinlik olarak resim çalıştığını ve fotoğraf meraklısı olduğunu belirten Toklucu  düzenli ve programlı çalışmasını sürdüreceğini ifade etti.

Ziyarette Toklucu’nun çok önemli bir başarıya imza attığına dikkat çeken Başkan Yemenici,  böylesi başarıların sürmesi ve çoğalması için okullara yaptıkları her türlü desteğin süreceğini belirterek “  Okullar bizim hizmet alanına girfmiyor diyemeyiz. Buraya gelip bir talepte bulunan hiçbir okul y öneticimiz boş dönmemiştir. Sırasıyla elden gelen desteği verdik vereceğiz”dedi ve okullara sağladıkları hizzmetleri anlattı.