akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5762
EURO
34,9963
ALTIN
2.463,44
BIST
9.886,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İL BAŞKANI İZGİN “MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

İL BAŞKANI İZGİN “MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM”
30.11.2015 20:55
425
A+
A-

turan kazandı (5)CHP İl Başkanı Mustafa İzgin Akçakoca İlçe Kongresinde Yaptığı Son Günlerde Ülkemizde Yaşanan Gelişmeleri Değerlendirdiği Konuşmasında Merkez İlçe Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı.

 

İzgin Akçakoca İlçe Kongresinde Yaptığı konuşmasında; “Hiç kimse Türkiye’yi komşuları veya başka devletler ile savaşın sınırına getirecek, içine sokacak davranış, sorumsuzluk içine girmemelidir. CHP nin politikalarının kaynağı “Yurtta sulh, cihanda sulh” ana ilkesidir. Bu ilkeden sapılacak her adım ülkemizi ateşe atacaktır. Dış politikada atılacak adımlar, barış ilkemizden taviz vermeyen, NATO ve Birleşmiş Milletler zeminlerinde ortak hareket içinde olmalı, Hiç kimse Türkiye’yi ve geleceğimizi bir ateşin içine atacak, maceraya sürükleyecek politikalara girmemeli, sivil toplum uyanık olmalıdır.

Bize düşen mazlum toplumların, toplulukların yanında olmak, bunu diplomasi ve uluslararası hukuk çerçevesinde, barış yolları ile yapmaktır. Bütün sivil toplum tek bir ses, tek bir yürek savaşa sürüklenmeye hayır demeli ve hayatı savaş içinde geçen Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi YURTTA SULH, CİHANDA SULH ilkesinden ülkemizin ayrılmamasını diliyorum.

Devletin yapmış olduğu gizli bir yanlışı basının yayınladığı için ceza alması dünyada görülmemiş bir şey. Bu bizim ülkemizde yaşanıyor. Çok üzgünüz.

Kimse bize bundan sonra hukuktan, kamu güvenliğinden bahsetmesin. Türkiye’de meşru yaşam mücadelesi verenler, hiçbirimiz güvende değiliz. Gerçeğin özgürce ifade edilemediği bir ülkede kimse güvende değildir. Muhalif basın örgütleri, basın etiğine ve kriterlerine dayanarak gazetecilik yapmaya çalışan bütün basın kuruluşları tehdit ve saldırı altında.

Silahlı saldırı, suikast ve alçakça eylemlerde ölenler bizim en büyük siyasi rakibimiz de olsa onların ölümüne karşıyız.

Ölüme karşı yaşamı, silaha karşı sivil direnişi, baskıya karşı demokrasiyi, hukuksuzluğa karşı adaleti savunuyoruz.

 

Tüm belediye başkanları AKP’li

Tüm milletvekilleri AKP’li

Son genel seçimde % 70 oy aldı.

Tüm İl Genel Meclisi üyeleri AKP’li.

Son yerel seçimde AKP Düzce’de rekor oy aldığı iller arasında.

Halkımız AKP Düzce’de çalışmadı diyor ve en çok oyu neredeyse Düzce’de veriyor.

Bunlar Düzce’de var olanlar, yok olanlar ise:

Şehir çalışması yok, örneğin Melen çayımız neden Eskişehir’deki gibi Porsuk çayı yapılmasın.

Neredeyse tekstilden başka yatırım yok. OSB ve teşvik değerlendirilemedi.

Hastane inşaatı senelerdir bitirilemedi, halen prefabrikte hizmet veriyor. Kültür merkezi halen inşaat halinde, Otogar yok, olanı da rezil durumda, ama cezaevi, karakol, adliye ve Toki binalarında sorun yok, yapılıyor.

16 yıl geçmesine rağmen depremin izleri hala duruyor.

Düzce’de yaşamayan belediye başkanları ve milletvekilleri seçiyoruz.

Önümüzdeki seçimlere çok iyi hazırlanarak, önemli projelerle ülkemizi ve Düzce’mizi geliştirmek ana hedefimiz olacaktır. Örgütsel dayanışmamızla, sol kültürümüzün gereği olan demokratik haklarımıza sahip çıkmak, en başta parti içi demokrasiyi yaşama geçirmek, parti içi anlamsız muhalefete bir son vermek ve birlik – beraberlik içerisinde Cumhuriyet Halk Partili olmanın gururunu hep beraber yaşamak hepimizin en büyük arzusudur. İşte bu duygu ve düşüncelerimle; Önümüzdeki süreçte, iktidarın yanlışlarına, tehditlerine, kuşatmalarına karşı durarak; partimize, dolayısıyla ülkemize ve insanlığa hizmet etmek için birlik olmalıyız. CHP’NİN 2019 halk iktidarını birlikte kurma hedefinin ilk adımını bu gün buradan başlatalım. 2019 yılında CHP’yi iktidar yapma uğraşısında göreve varım ve hazırım.

6 Aralık Pazar günü yapılacak olan Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde aday olduğumu ve tüzük gereği delegelerimizin büyük çoğunluğunun imzalarını aldığımı bildiri saygılar sunarım.