akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5658
EURO
34,9978
ALTIN
2.447,97
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Yanmaz İşi Sıkı Tutuyor AKÇAKOCA CHP TAM KADRO KÖYLERDE

Yanmaz İşi Sıkı Tutuyor AKÇAKOCA CHP  TAM KADRO KÖYLERDE
15.10.2015 20:44
336
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi 2.Sıra Adayı Zekeriya Yanmaz Akçakoca’da Alan Çalışmalarına Gece Gündüz Demeden Devam Ediyor.

Akçakoca halkından son derece olumlu tepkiler aldıklarına dikkat çeken Yanmaz’a ;İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Eski İlçe Başkanları eşlik ederken , Kadın Kolları üyeleri de tam destek veriyor. İlçede adeta girilmedik köy, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını vurgulayan kadın kolları üyeleri Milletvekili Adayı Zekeriya Yanmaz’ın toplantı yapacağı köylerde gündüz sokak sokak kapı kapı gezerek seçim beyannamelerini dağıtıyor, destek istiyor ve tanıtım yapıyor.

1 Kasım seçimlerinde Akçakoca’da birinci parti olmakta kararlı olduklarını ifade eden İlçe Başkanı Yusuf Ziya Sümer “Akçakoca’da partimiz çok uyumlu ve işbirliği içinde bir çalışma yapıyor. 1 kasım seçimlerinde Merkez ve köylerde en yüksek oyu iktidar hedefleyen partimiz CHP alacak. Seçmenin yaklaşımından bunu açıkça görüyoruz “dedi.

İlçe Örgütü ile birlikte her köyü gezerek 13 yıldan bu güne Ak Partinin kötü yönetimiyle ülkeyi ne duruma getirdiğini anlatacaklarının altını çizen Düzce Milletvekili 2. Sıra adayı Zekeriya Yanmaz Subaşı, Tepeköy, Döngelli ve Dadalı köylerinde ve Akçakoca’da bulunan petrol istasyonlarını ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda’’ 2002 den bu güne iktidarda bulunan AKP terörün sıfırlandığı komşularıyla iyi ilişkileri olan huzur içindeki ülkemizi bugün bir ateş çemberinin içine avcılar escort attı. Toplumsal barış ve huzur son zamanlarda hiç olmadığı kadar büyük bir tehlike içinde. Her gün gençlerimiz kırsalda şehirde şehit düşerken sokaklar savaş alanı görünümünde ve kardeş kavgası derinleşiyor. Hukukun çiğnendiği, silahın siyasetin önüne geçtiği günleri yaşıyoruz. Şiddet ve siyaset ayrımcılığı farklı kesimlerden insanlarımızı birbiri ile konuşamaz duruma getiriyor. CHP bütün bunları sonlandırmak için yaptıkları çalışmalar la toplumumuzu ayrıştıran ve çatıştıran kutuplaşma siyasetine son verecektir. CHP iktidarında gerginlik kültürünü besleyen şüphe, yaftalama ve tehdit yöntemleri yerini ikna duygusallık ve uzlaşı gibi demokratik yöntemlere bırakacaktır. Kimse ötekileştirilmeyecektir.” dedi.

 

chpk (2) chpk (3) chpk (4) chpk (5)

7 Haziran seçimlerinde CHP nin verdiği vaatler için “kaynak yok kaynak yok, nereden bulacaksınız diye haykıran iktidarın bugün 1 kasım seçimleri için plumsal huzur ve barış, son zamanlarda hiç olmadığı kadar büyük bir tehlike içinde. Her gün gençlerimiz şehit düşüyor. Her gün kardeş kavgası derinleşiyor. Sokaklar hukukun egemenliğinden çıkıyor. Silah, siyasetin önüne geçmiş durumda. Şiddet, farklı kesimlerden insanlarımızı birbiriyle konuşamaz hale getiriyor. CHP toplumumuzu ayrıştıran ve çatıştıran kutuplaştırma siyasetine son verecektir. CHP iktidarında gerginlik kültürünü besleyen “şüphe, yaftalama ve tehdit” yöntemleri, yerini “diyalog, duygudaşlık ve ikna” gibi demokratik yöntemlere bırakacaktır. Etnik kimlik, inanç ve yaşam tarzı üzerinden politika yapılmayacak, kimliğinden dolayı kimse ötekileştirilmeyecektir.’’sözlerini dile getirdi.CHPnin vaatlerini verdiğine dikkat çeken 2.Sıra adayı Zekeriya Yanmaz “ Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun ince hesapları ile Asgari Ücret, Emeklilere İkramiye, Çiftçiye Mazot indirimi gibi çok önemli vaatlerini bugün seçim beyannamesine koyan örnek alan Sayın Davutoğlu yok dediği kaynağın aslında var olduğunu ancak CHP dile getirene kadar vatandaşa vermediğini açıklamış oldu.” Diyerek sürdürdüğü konuşmasını

”CHP ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı ve çatışmacı yönetim anlayışına son vermeye kararlıdır. Hiçbir vatandaşımızı ikinci sınıf vatandaş olarak görmeyen CHP, hiç kimseye “makbul vatandaş” ya da “öteki vatandaş” gözüyle bakmamaktadır. İçerde Ekonomik düzenlemeleri barışı ve huzuru sağlayacak ve her geçen gün ilişkilerimiz daha da bozulan hiç dostumuzun kalmadığı komşularımızla, hiç iyi ilişkileri barışı sağlayacak bir CHP iktidarına ülkenin çok ihtiyacı vardır. Bunu da Düzce’den başlattığımız iktidar hedefiyle başaracağız” diyerek tamamladı.