akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3812
EURO
34,7666
ALTIN
2.410,20
BIST
10.110,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Bir Günde Dört Toplantı Yapan BAŞKAN’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Bir Günde Dört Toplantı Yapan  BAŞKAN’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR
27.03.2017 17:01
387
A+
A-

Referandum Çalışmalarında Etkin ve Yoğun Temposu İle Dikkat Çeken Başkan Yemenici Bir Günde Birden Fazla Toplantıya Katılarak Anayasanın Değişen ve Halk Oyuna Sunulan 18 Maddesini Tek Tek Açıklıyor.

Gündüzleri programlı ziyaretler dışında fırsat buldukça vatandaşlarla beraber olmaya ve referandumda neden “Evet” verilmesini anlatan Başkan Cüneyt Yemenici akşamları da beraberindeki Düzce Eski belediye başkanı İsmail Bayram ve partisinin kadın kolları yönetimiyle birlikte ev toplantılarına katılıyor.bsk-3

Süre kısaldıkça tempo artıran Başkan Yemenici önceki gün akşamında üç ayrı evde düzenlenen toplantıya katıldı. Katıldığı ev toplantılarında yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Yemenici, 18 maddeyi tek tek açıklarken vatandaşların kafasına takılan soruları ise detaylı bir biçimde anlatıyor.

Katıldığı toplantılarda teknolojiden de azami derecede yararlandığı görülen Başkan Yemenici cep telefonu uygulaması üzerinden canlı yayın yaparak, başka yerlerde kendisini takip eden vatandaşların dinlemesini sağlıyor.

bsk-2

Başkan Yemenici,  çalışmalarla ilgili olarak; “Milletimizle buluşmaya, Anayasa maddelerinin ve yeni sistemin ülkemize neler kazandıracağını anlatmaya devam ediyoruz. Dün akşam itibariyle Osmaniye mahallesinde iki,  Döngelli köyünde ise bir ev ve bir kahvehane toplantısı gerçekleştirdik. Milletimiz, karalama, iftira ve yalan dolu propaganda yapanlara kesinlikle kulak asmıyor ve nasıl yönetilmek istediğine kendisinin karar vereceğini söylüyor. Durmak yok, çalışmaya devam. Kararımız Evet.’’ Dedi.