akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3799
EURO
34,6406
ALTIN
2.388,66
BIST
10.062,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

CHP İLÇE BAŞKANI ABANOZ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI

CHP İLÇE BAŞKANI ABANOZ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI
22.04.2022 18:49
643
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz 23 Nşsan Ulusal Egemenlik ve Çucuk Bayramı ile TBMM nin açılışının 102. yılı nedeniyle yayımladığı mesajında;

“Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ülkemiz egemenliği ve çocukların önemine vurgu yapan bir çok söz söylemiştir.

*Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
*Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir.
*Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar.
*Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.
* Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir gibi.

Millet olarak bu sözlerin önemini daha fazla hissettiğimiz bu günlerde egemenliğimize, bağımsızlığımıza ve geleceğimizin mimarı çocuklarımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkmalı ve onlara sıkıca sarılmalıyız.
Bu sözlerimizle, dünyada ilk ve tek olan Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.
Ruhları şad mekanları cennet olsun.” ifadesine yer verdi.