akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3819
EURO
34,6756
ALTIN
2.409,29
BIST
10.108,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

CHP BAŞKAN ADAYI AHMET KAYA “YÖNETİMİMİZİ HER KESİMİN TEMSİLCİSİ BİLGİLİ VE DONANIMLI İSİMLERDEN OLUŞTURDUK”

CHP BAŞKAN ADAYI AHMET KAYA “YÖNETİMİMİZİ HER KESİMİN TEMSİLCİSİ BİLGİLİ VE DONANIMLI İSİMLERDEN OLUŞTURDUK”
10.01.2020 19:33
757
A+
A-

 

12 Ocakta Yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe kongresinde başkanlığa aday olan Ahmet Kaya çok güçlü ve donanımlı bir yönetim kurulu oluşturduklarını söyledi.

Yönetim kurulunu oluşturan isimleri kamuoyuyla paylaşan Kaya, vatandaşların yaşamlarında karşılaştıkları en önemli sorunlar olan Eğitim, Sağlık ve ekonomi gibi alanlarda uzman isimlerin listesinde yer aldığını belirterek “ Bilgi birikimi ve konularında uzman isimleri bir araya getirerek bir yönetim oluşturduk. Bundan amaçladığımız sorunların takibinde ve çözümüne yönelik çalışmalarda etkin bir müdahalemizin olmasını sağlamaktır. Çalışma alanlarında başarılı isimler ile Akçakoca’mıza hizmet vermek için CHP Akçakoca yönetimine talibiz. Delegelerimizin teveccühü ile seçimlerden başarı ile çıkacak Akçakoca’da CHP yi birinci parti konumuna getireceğiz “dedi.

Her birinin Atatürk ilke ve devrimlerine gönülden bağlı vatanını ve milletini seven barış, sevgi ve milli bütünlük içinde yaşamayı amaçlamış yönetim kurulu arkadaşlarından oluşturduğunu söylediği listede * Osman Postoğlu Kurukavak Köyü Kalkınma KOOP. Bşk.- Mehmet Özer Emekli Öğretmen- Nafiye Çetin Bankacı- Bora Vural İnş. Mühendisi- Gönül Bıçakçı Emekli Hemşire- Türkan Papila Sönmez ADD Yöneticisi-  Murat Oymak Turizm Yüksek Okul Mezunu- Kenan Akın İş İnsanı- Ahmet Mat Bilgisayar Program Mezunu-  Meral Köseoğlu Tezi- Ömer Aşık Taksi Esnafı ve  Muhammet Bozkan Çayağzı Köyü Çiftçi  isimlerinin yer aldığını belirtti.

Kaya listesinde yer alan isimlerin her kesimin temsilcisi olarak seçilmisine özellikle dikkat ettiklerini vurguladı.