akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2913
EURO
34,7878
ALTIN
2.407,46
BIST
10.243,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
16°C

YUNUS KARA’YA BİR ÖDÜLDE BALIKESİR GÖNEN’DEN

YUNUS KARA’YA BİR ÖDÜLDE BALIKESİR GÖNEN’DEN
01.03.2024 10:43
421
A+
A-

Yazdığı eserleriyle edebiyat dünyasında önemli yer edinen her platformda Akçakoca adını  duyuran başarıyla eğitimci Yunus Kara’ya bir ödül de Balıkesir’den geldi.

Balıkesir Gönen Belediyesi tarafından ünlü yazar ÖMER SEYFETTİN adına bu yıl 35. si düzenlenen hikaye yarışması nda gazetemiz yazarlarından Yunus Kara MANOLYA isimli eseri ile ikincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Daha önce ulusal düzeyde çok sayıda ödülün sahibi olan Yunus Kara, bu ödül ile birlikte sadece şiir alanında değil, hikayesi alanında da söz sahibi olduğunu gösterdi. Yayınlanmış sekiz kitabı olan Yunus Kara, yurtdışı ve yurtiçi çok sayıda etkinlikte Akçakoca ‘ yi temsil etmişti.