akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN YANMAZ ” BEŞ YIL DAHA HİZMETKARINIZ OLMAK İÇİN DESTEĞİNİZİ İSTİYORUM”

BAŞKAN YANMAZ ”  BEŞ YIL DAHA HİZMETKARINIZ OLMAK İÇİN DESTEĞİNİZİ İSTİYORUM”
29.02.2024 19:30
792
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı ve MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı M. Okan Yanmaz, ilçede faaliyet gösteren elektrikçi esnafı ile bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda Başkan  Yanmaz 5 yıllık görev süresi değerlendirdi.

Yanmaz konuşmasında Akçakocalılardan 5 yıl daha görev istediğini dile getirerek ‘Dedikodulara, karalamalara kanıp Akçakoca’nın geleceğini başkasına teslim etmeyin. Ben size efendi değil hizmetkar olmak için buradayım” dedi.

Akçakoca Belediye Başkanı ve MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı M. Okan Yanmaz seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 5 yıllık görev süresi içinde vatandaşlarla bir arada olan Yanmaz, seçim sürecinde de bu alışkanlığını devam ettirerek her meslek dalından temsilciler, sosyal hayatın her alanından bireylerle toplantılar yapıyor.

Son olarak Akçakoca’da faaliyet gösteren elektrikçi esnafı ile Esentepe Kahvecisinde bir araya gelen Yanmaz, 5 yıl içinde yaptıklarını anlattı ve değerlendirmelerde bulundu. Esnafların sorduğu soruları da yanıtlayan Yanmaz, gelecek 5 yıllık planlarını anlattığı toplantıda Akçakoca’nın 5 yılına daha talip olduğunu söyledi. Yanmaz, dedikodu ve gıybet yaparak kendisini karalamaya çalışanlara inanılmamasını isteyerek “Sizlerden tek ricam dedikodu ve gıybet yaparak bizi karalamaya çalışan ve göreve gelmek isteyenlere Akçakoca’nın geleceğini teslim etmeyin. İşin aslını öğrenin ve öyle yargılayın. Bu işte particiliği bence ikinci plana atmanızda fayda var. Öyle olmazsa Akçakoca’yı yine yanlış ellere teslim edersiniz. 5 yılda bir belediye başkanı değiştirmekle Akçakoca kıblesini bulamaz. İyi hesap yapın. Sizin akıl terazinize güveniyorum. 2019 yılında şehir meydanında yaptığım konuşma gibi ben sizlerin efendiliğine değil hizmetkarlığınıza talibim. 31 Mart 2024 tarihinde sizin akıl terazisinde baskın gelerek 5 yıl daha hizmet etmekten büyük gurur ve onur duyacağım” dedi.

 

 

Son olarak toplantıya katılan esnaflara teşekkür eden Yanmaz ‘Davetimize icabet edip bizi dinlediğiniz için teşekkür ederim. Akçakoca’mız için sizin için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ne bacağımızın kırılması, ne ufak, tefek hastalıklar bize engel olmayacak. Bu ilçe benim, sizin yani hepimizin. Hep birlikte bu ilçeyi en iyi şekilde yöneteceğiz ve turizm alanında en iyi seviyeye getireceğiz” şeklinde konuştu.