akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3911
EURO
34,7453
ALTIN
2.405,85
BIST
10.189,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

ATSO BAŞKANI M.NAZIM PAZVANT 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

ATSO BAŞKANI M.NAZIM PAZVANT 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI
29.08.2023 19:13
15
A+
A-

Akçakoca TSO Başkanı Mehmet N. Pazvant, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Necip milletimiz tarih boyunca bayrak, vatan ve bağımsızlık gibi değerlerinden asla vazgeçmemiştir. 30 Ağustos Zaferi de birlik ve beraberlik içerisinde, kararlılıkla mücadele ettiğimizde, başaramayacağımız hiçbir şey olmadığının ispatıdır” dedi.

Pazvant mesajında şu ifadelere yer verdi:

“1922 yılı 26 Ağustos’unda başlayıp, 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni bir kez daha gururla anıyoruz. Bu zafer, milletimizin bağımsızlığa olan aşkının ve hiçbir zaman boyunduruk altında yaşamaya tahammül edemeyeceğinin açık göstergelerinden birisidir.

Büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Milletimiz davranışlarında ve gayretlerinde sarsılmaz bir bütünlük gösterdiği için başarılı olmuştur.”

Yurtta ve dünyada daima barıştan yana olan yüce milletimiz, bağımsızlığına ve vatanına göz dikildiğinde, savaş meydanında ne büyük bir mücadele verebileceğini dosta düşmana defalarca göstermiştir. Büyük Taarruz da bu mücadelelerin en tipik örneklerinden birisidir.

Vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkânların temellerini atan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize şükran ve minnet duygularımızı sunuyoruz. Türk iş dünyası olarak da, onların kurduğu bu büyük ülkeyi, medeniyet yarışında en ön sıraya taşımaya söz veriyoruz.

Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”