akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3627
EURO
34,6451
ALTIN
2.388,79
BIST
10.179,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

15.AKÇAKOCA PALAMUT BRİÇ FESTİVALİ SONA ERDİ.

15.AKÇAKOCA PALAMUT BRİÇ FESTİVALİ SONA ERDİ.
16.10.2022 19:48
1.217
A+
A-

Akçakoca Belediyesinin sponsorluğunda Türkiye Briç Federasyonu ile Akçakoca Palamut Briç Kulübü’nce  düzenlenen 15. Akçakoca Palamut Briç turnuvası sona erdi.

İki gün süren  turnuvaya  ülkenin dört bir yanında ilçemize gelen otelleri ve  restoranları dolduran esnafın yüzünü güldüren briç sporcuları  ekim ayının son günlerinde Akçakoca’ya büyük bir hareketlilik getirdi.

128 Takımın mücadele ettiği turnuva sonucunda  birinciliği kazanan Milli sporculardan İsmail Kandemir- Serkan Ünal ikilisine Başkan Yanmaz kupalarını verirken Organizasyon sorumlusu  Nursen Yanmaz birer altınla ödüllendirdi.

Turnuva bitiminde tüm konuklara  ızgara  palamut ikramında bulunan Başkan Yanmaz  yaptığı açıklamada, yoğun katılımla gerçekleşen turnuvayı  gelecek yıl daha da geliştirme arzusunda olduklarını belirterek ” Her yıl  ilçemize  katma değeri yükseltmeye çalışıyoruz. Tabi bunu yaparken federasyon ile görüşüyoruz. Bu işte emeği geçen Kulüp Başkanı Göksel Aydın  ,  Turnuva Direktörü Ümit Koç’  ve  Federasyon As Başkanımız Tevfik Sayılkan beyefendiye ve değerli yarışmacılara Akçakoca’ya geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. ” dedi.

Her yıl daha fazla oyuncu gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Yanmaz,” Seneye çok daha güzel bir organizasyonla onları misafir etmek istiyoruz. Bununla onur ve gurur duyarız. As Başkan Hocamla muhabbet ederken kendisinden  bayanlarda dünya ikincisi sporcumuz olduğunu öğrendim. Çok memnun oldum. ” dedi.

 Katılımın yoğun olduğunu belirten Başkan Yanmaz, “15. yıldır devam eden palamut briç festivaline  gelen briçseverler  ilçemiz için çok büyük katma değeri oldu. İlçemizde  oteller restoranlar ful dolu. Artısı  bu misafirler caddelerde geziyor, esnaftan alış veriş yapıyorlar. Memnuniyetlerini gittikleri yerlerde anlatacaklar. Bunun da Akçakoca’ya reklam katkısı olacak. “ dedi.

Sosyal ve Kültürel İşler Koordinatörü Nursen Yanmaz ve ekibinin fedakarca çalışmaları ile   Turnuvanın çok başarılı ve düzenli bir organizasyon olarak gerçekleştiğini vurgulaqyan Federasyon temsilcisi ve hakem heyeti üyeleri emeği geçenlere teşekkür ettiler.