akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AKÇAKOCA’da   BAZI TEMAS VE İNCELEMELERDE BULUNAN KEŞİR “POLEMİKLERE GİRMEM .HİZMET İÇİN VARIM”

AKÇAKOCA’da   BAZI TEMAS VE İNCELEMELERDE BULUNAN KEŞİR “POLEMİKLERE GİRMEM .HİZMET İÇİN VARIM”
17.09.2022 12:24
962
A+
A-

Bazı temas ve incelemelerde bulunmak için Akçakoca’ya gelen AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ziyaretleri sonunda önemli açıklamalarda bulundu.

Saat 14.30 sularında Sapak mevkiinde AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu İGM Üyesi Mustafa Ezer , kadın ve Gençlik  kolları başkanları tarafından karşılanan KEŞİR ilk ziyaretini Toprak Mahsulleri Ofisi fındık alım merkezine yaptı .

Burada TMO  yetkilileri ve fındığını teslim etmek üzere gelen üreticilerle görüşen ve bir süre sohbet eden Keşir  randıman alımını izledi konu ile ilgili bilgiler aldı.

Günde 50 ton üzerinde toplamda bugüne kadar 600 ton alım yaptıklarını beyan eden yöneticilere kolaylıklar dileyen Keşir kurumdan ayrılarak beraberindekiler ile Çayağzı Doğalgaz Proses tesislerine geçti.

 

Tesise gelişinde kurum yetkililerince karşılanan Keşir bir süre sohbet ederek üretim ve yeni sondaj çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyaretlerini  ilçe merkezinde çaybahçesinde bir süre vatandaşlarla sohbet ederek sürdüren vatandaşları dinleyen ve önermelerde bulunan  Keşir,  Kaymakam Mustafa Can’ı  makamında ziyaret ederek çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu. TOKİ yatırımı ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Keşir yeni hizmete giren Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü ziyaret ederek personeli ile tanıştı başarılar diledi.

 

 

Ziyaret ve temaslarının ardından kendisini takip eden yerel basın mensuplarına bir değerlendirmede bulunan Keşir,   Akçakoca’ya çok önem verdiklerini ve her sorununun çözümü için gerekli hassasiyeti gösterdiklerini belirterek;  “  Akçakoca teşkilatımız ve yöneticilerimiz ile sürekli istişare içindeyiz. Her konuda çözüm için süratle hareket ediyoruz.  Cumhurbaşkanımız’ın açıkladığı ve ülke genelinde çok yoğun bir talep olan  TOKİ

Sosyal Konut Projesinde Düzce genelinde bin 100 konut kesinleşti. Bu süreç içerisinde belediyelerden arazi istendi. İlk aşamada listede yer almayan Akçakoca’da bu sorun Doğancılar mevkiinde   milli emlak a ait arazinin teminiyle kısa sürede çözüldü ve 100 konut yapımı kazandırdık.” dedi.

TMO’nun  fındık alımında ilk günlerde çeşitli sorunlar yaşanmış olabileceğine dikkat çeken Keşir ,”Gerekli tedbirlerin alınmasıyla  sistem oturdu ve bugün gördük ki fındık alımında sorun yaşanmamaktadır. Fındık üreticisi alım kriterlerine uyarak sorunu  kendisi çalışarak çözmüş. Şu an vatandaşlarımız memnun bugün bir çok üretici fındığını getirdi, randıman da iyi 50 üstünde. İzlediğim randıman tespitlerinde çok yüksek 54 randıman gelen fındık var. Konuştuğumuz üreticiler alımdan çok  memnun” dedi.

Akçakoca Kaymakamlığının ilçede önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten , önemli bir işlevi yerine getiren Sosyal Hizmet Müdürlüğünün hizmete sokulmasını önemsediğini vurgulayan Keşir  sık sık kazaların yaşandığı Projesi ve kamulaştırma yapılmış olan Ketmenli kavşağının yapımının neden gerçekleşmediği sorusu üzerine  Kara Yolları Genel Müdürünü aradıktan sonra yaptığı bilgilendirmede “ Biliyorsunuz ki bu bölgede hastane yapıyoruz. Projede bir tadilat sözkonusu. Genel müdürümüz bu nedenle yapımında bir gecikme yaşandığını ifade ettiler. Ben hem hastane hem de kavşak yapımı ile ilgili takibimi yapıp her zaman olduğu gibi teşkilatımız aracılığıyla durumdan sizleri haberdar edeceğiz” diyen Keşir, sözlerini

Hiçbir konuda polemiklere   girmeyeceğini belirterek “ Ben sadece hizmet için varım. Siyaset hizmet üretme makamıdır . Bende hizmet üretmeye odaklıyım.  Herkes işini yapmalı “diyerek tamamladı.