akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3355
EURO
35,2046
ALTIN
2.246,80
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

AKÇAKOCA’DA ÇEKİLEN FİLMDE  ALDIĞI ROL İLE  YILDIZI PARLADI


AKÇAKOCA’DA ÇEKİLEN FİLMDE  ALDIĞI ROL İLE  YILDIZI PARLADI
15.07.2021 21:52
2.434
A+
A-

 

Büyük bir bölümü Akçakoca’da çekilen ve Akçakoca’lı genç Burak Er’in önemli bir rol üstlendiği “Çılgın Ortak” filmi, yarın **16 Temmuz Cuma** günü vizyona giriyor.

Akçakoca’nın tanıtımında çok önemli bir etkisi olacak filmde rol alan ve hayatının akışı bir anda değişen  Aras Kargo Akçakoca Şubesi İşletmecisi sevilen esnaf Ahmet Hikmet Er’in oğlu Burak Er’den  filmdeki üstün performansı ile sanat camiasında övgüyle söz ediliyor.

 

Bir lojistik firmasında çalışırken aldığı teklifle filmin kadrosuna dahil olan Er, hem oyunculuk hayalini gerçeğe dönüştürdü hem de yepyeni bir kariyerin kapılarını araladı.

 

 

Şimdilerde ikinci filminin çekimlerine hazırlanan Burak Er,  “Çılgın Ortak” filminde rol alış hikayesini

Akçakoca’da bir lojistik firmasında çalışırken, bir müşterimizden ilçemizde film çekileceğini öğrendim. Benden yerel prodüksiyon için yardımcı olmam istendi, hemen kabul ettim. Ardından yönetmenimiz Özgür Selvi’yle tanıştım. Ona üniversite yıllarımda oyunculuk eğitimi aldığımı ve kendimi oyunculuk üzerine geliştirmek istediğimi anlattım.

Ancak  Özgür Hoca’dan bir süre ses çıkmadı. Artık umudumu kaybetmeye başlamıştım ki, bir gün bana senaryoyu verdi ve Ali karakterine bakmamı istedi. Ali’yi okuduğumda ise beklentimin çok daha üstünde bir fırsat yakaladığımı gördüm. Ve hızla hazırlık sürecine başladım…..

Sıkı bir şekilde ezber yaptım. Fiziksel olarak da saçımı ve sakalımı uzattım. Çok bunaltıcıydı ama 3 ay sonra tamamen Ali kimliğine konsantre oldum ve başarıyla oynadım.” Diyerek özetledi.

 

 

Sinema dünyasına hızlı ve başarılı bir giriş yapan şimdilerde oynayacağı 2. Film için çalışmalara başladığnı  belirten Burak Er “ Bir anda yaşamım değişti ve kendimi sanat dünyasının içinde buldum.  “Acayip Aile” adlı yeni sinema filminde rol alacağım. Cinayet masası dedektifi Uğur’u canlandıracağım. Oyuncu koçumla karaktere çalışmaya başladık. “Çılgın Ortak” bana uğurlu geldi, birden kendimi sinema dünyasının içinde buldum. Ve bu nedenle hem çok mutlu hem de heyecanlıyım.” Dedi.

 

Hiç düşünmediği bir anda gelen bir teklifle oyunculuk yaşamına  ve sinema dünyasına giriş yapan ilk filmiyle dikkatleri üzerinde toplayan  ,  doğru projelerde yer alarak ilerlemek istediğini,  her projede bir öncekinden daha iyi olmayı hedeflediğini belirten Burak Er 1993 Akçakoca doğumlu olup İlk-Orta  ve Lise öğrenimini Akçakoca’da tamamladı. İstanbul üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan ve küçük yaşlardan itibaren tiyatro tutkusu olan Er, üniversite yıllarında Zeytinburnu Kültür Merkezi, Şişli Kültür Merkezi ve Alya Algan drama sanat okuluna devam ederek burada eğitim aldı . Bugün usta oyuncularla birlikte çok güzel bir projelerde yer alıyor.

 









ETİKETLER: