akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5607
EURO
34,8793
ALTIN
2.437,16
BIST
9.712,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

ÖZLÜ VE SARIOĞLU İKİLİSİNDEN BAŞBAŞA GÖRÜŞME

ÖZLÜ VE SARIOĞLU İKİLİSİNDEN BAŞBAŞA  GÖRÜŞME
15.07.2021 16:55
1.095
A+
A-

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu arasında Akçakoca’da özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Balıkçı barınağı içindeki Akçakoca’nın marka işletmelerinden Alesta’da gerçekleşen başbaşa geçen görüşmede  iki başkanın  beraberinde kimselerin olmaması  özel gündemli olduğuna yoruldu.

2016 yılında 65’inci Hükümette  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak görev yürüten 2019 da Düzce Belediye Başkanı seçilen ve halen Ak Parti Genel Merkez yöneticileriyle sıkı ilişkileri olan ve sözü geçen bir siyasetçi konumunda olan Dr. Faruk Özlü ile

İki dönemdir Ak Parti ilçe başkanlığı görevini başarıyla sürdüren önümüzdeki dönem Akçakoca belediye başkanlığı   yada  milletvekili adaylığı için adı  ilk önce konuşulan bir isim olan bir Esvet Sarıoğlu’nun yaptığı baş başa görüşme, birlikte yenen yemekten sonra yaklaşık 3 saat sürdü.

Bu görüşmenin ana gündem maddesinin gelecek seçimlerde genel ve yerel siyasetteki tercihlerin belirlen mesi olduğu  öngörülüyor.

 







ETİKETLER: