akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3229
EURO
35,1696
ALTIN
2.240,70
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

 PUSULA KATAMARAN TURLARA BAŞLIYOR


 PUSULA KATAMARAN TURLARA BAŞLIYOR
08.06.2021 13:24
998
A+
A-

Geçtiğimiz yıl alınan ve Akçakoca’nın ilk gezi teknesi olması hasebiyle büyük ilgi gören Pusula Katamaran Gezi Gemisi tur sezonunu açıyor.

 

 

Sezon hazırlıklarının tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Abitaş  Müdürü Hakan Öztaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada ilk turun hava koşullarının uygun olması halinde 12 Haziran 2021 Cumartesi günü yapılacağını söyledi.

 

Geçtiğimiz sezon ile ilgili değerlendirmelerde de bulunduğu açıklamasında “  Pandemi nedeniyle hedeflerimize tam olarak ulaşamasak da önemli bir kazanım elde ettik. Biz buna  sadece parasal değer olarak bakmıyoruz. Akçakoca turizmine bir ivme bir heyecan ve farklılık getirdik. Gemiyi görmek ve  Turlara katılmak için gelenlerin ilçe ekonomisine önemli katkıları olduğunu düşünüyoruz.   Ayrıca  ABİTAŞ olarak diğer turizm faaliyetleri açısından Akçakoca Kahvecisi ve diğer Kordon kafeleri, pandemi kurallarına uyarak yeni hizmet vermeye başladı. Pandemi turizm açısından ülkenin bayağı bir belini büktü. Bu süreçte hem mücadele verip hem ticaret yapmaya çalışıyoruz. Tabi bir de fiyat konusunda şunu söyleyelim; diğer esnaflarımızla rekabet etmeyecek bir şekilde hizmet vermeye azami dikkat ediyoruz . Onları da üzmeyecek, orta bir fiyatta sabitleyeceğiz bunu. Önemli olan Akçakoca’mıza gelen misafirlerimizi nasıl ağırlarız, nasıl Akçakoca’mızda daha fazla kalmasını sağlarız, bunun mücadelesindeyiz   ” dedi.

Ülke olarak pandemiyle mücadele kapsamında zor bir dönemden geçtiğimizi, bu fırsattan istifade   geminin  bakımını baştan sona  yaptıklarını  ve bu bakımların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Öztaş;” Restoran kafe salonları ve seyir katlarında misafirlerimize en iyi hizmeti vermek keyifli bir tur gerçekleştirmeleri için gerekli her donatıyı  sağladık. 12 Haziran Cumartesi günü  hava koşullarına bağlı olarak inşallah ilk turumuza çıkacağız. Tüm misafirlerimizi güzel bir sezon geçireceğimizi umut ettiğimiz Akçakoca’mıza bekliyoruz” dedi.









ETİKETLER: