akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5559
EURO
34,9352
ALTIN
2.442,90
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

 VATAN PARTİSİ İLÇE BAŞKANI S.NAZ BAŞAR “ MİLLİ MÜCADELENİN 102. YILINI GURURLA KUTLUYORUZ.”

 VATAN PARTİSİ İLÇE BAŞKANI S.NAZ BAŞAR “ MİLLİ MÜCADELENİN 102. YILINI GURURLA KUTLUYORUZ.”
18.05.2021 16:46
2.121
A+
A-

 

Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Serap Naz Başar 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı

,Başar Mesajında “Ülkemizin, dört bir yandan kuşatıldığı ateş çemberinden çıkışın yegâne yolu devrimci bir hükümet kurmaktı. Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı bu mücadelenin 102. yılını gururla kutluyoruz.

19 Mayıs 1919 bağımsızlığa atılan ilk adımımızdır. Türk milleti o gün kendi özgür iradesine, istiklal ve istikbaline her koşulda sahip çıkacağını dünyaya kanıtlamıştır.

Bu gün de, Akdeniz’den – Karadeniz’e tüm bölgelerden etrafımız sarılmış durumdadır. Bir asır önce olduğu gibi aynı azim ve kararlıkla, milletçe topyekûn Bandırma Vapuru’nda birleşmek, “Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti’ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek” birinci vazifemizdir.

.Atatürk gibi “bilgi ve cesaretle, iç cepheyi sağlam tutarak” bu zorlu koşullardan galip çıkmak için Türkiye’nin bütün milli dinamikleri bir araya getirilmeli, Milli- Devrimci bir hükümet kurulmalıdır.

 “Bugün, ufukta güneşin doğduğunu nasıl görüyorsam, Uzaktan bütün Doğu uluslarının uyanışını da öyle görüyorum” sözleriyle, bu günü işaret eden Ata’mıza hayranlığımı bir kez daha dile getirmek isterim.

Hem stratejik konumu gereği, hem Orta Doğunun en güçlü ülkesi olan Türkiye’nin önündeki görev: Bölge ülkeleriyle işbirliği yapmak, Doğu uluslarını birleştirmek, bölgeye yöneltilen tehditlere karşı üstünlük yaratarak, sömürgecilerin planlarını bozguna uğratmaktır. Gün bu gündür!

Kurulan bu yeni dünya düzeninde, Türk gençliğine çok işler düşmektedir. Haydi Atatürk Gençliği görev başına!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun.

 

Milletimizin istiklal ve istikbal davasına hayat veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşı’mızın bütün kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. “ dedi.