akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2622
EURO
34,6893
ALTIN
2.403,75
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

SAPAK BÖLGESİNE İKİNCİ İTFAİYE BİRİMİ KURULDU.

SAPAK BÖLGESİNE İKİNCİ İTFAİYE BİRİMİ  KURULDU.
15.10.2020 09:28
475
A+
A-

 

 

Akçakoca Belediyesi tarafından Çuhalıda konuşlanmış itfaiye teşkilatının yanı sıra Sapak mevkiinde şehirlerarası terminal alanı içerisine ikinci bir itfaiye birimi daha kuruldu.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz,” Kurulan ikinci birimle bölgede oluşabilecek yangın ve kazalara daha hızlı müdahale olanağı sağlanacak “ dedi.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan ve Akçakoca İtfaiye Müdürü Ali Uzunoğlu ile birlikte Ayazlı Mahallesi Akçakoca Sapağında bulunan şehirler arası terminal içerisine kurulan İtfaiye Müdürlüğünün yeni birimini ziyaret ettiler.

Yangında bir saniye önce müdahalelerin dahi çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Yanmaz, “‘ Yangında 1 saniyenin bile oluşabilecek can ve mal kaybının önlenmesinde çok büyük önemi vardır. . Bu nedenle itfaiyenin ihbar alır almaz olay yerine en hızlı bir şekilde ulaşması gerekiyor” dedi.

İtfaiye personeliyle gurur duyduğunu vurgulayan Yanmaz, “İtfaiye teşkilatı olarak Akçakoca çok büyüyor ve gelişiyor. Seçim döneminde de olaylara zamanında müdahale etmek için proje hazırlamıştık. Şimdi yaptığımız görüşmeler neticesinde şehirlerarası terminalimizin bir bölümünü ikinci itfaiye noktamız olarak belirledik. Terminalimizde faaliyet gösteren esnafımızın da böyle bir talebi var. İtfaiyemiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada etkili bir şekilde çalışmalarına devam edecek” dedi.







ETİKETLER: