akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3605
EURO
34,7733
ALTIN
2.394,83
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

BAŞKAN YANMAZ, ULUSAL KANALDAN TÜRKİYE’Yİ AKÇAKOCA’YA DAVET ETTİ

BAŞKAN YANMAZ,  ULUSAL KANALDAN TÜRKİYE’Yİ  AKÇAKOCA’YA DAVET ETTİ
28.09.2020 18:49
481
A+
A-

Turizmi canlandırmak turizm girdilerini artırmak için  turizm ağırlıklı çalışmalarında tempoyu giderek artıran bu kapsamda  her türlü fırsatı değerlendiren Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz Ulusal Yayın Yapan bir TV kanalında canlı yayınlanan bir programda Akçakoca2nın güzelliklerini sahip olduğu zenginlikleri anlattı.

TGRT Yurt Vizyon turizm tanıtma programının konuğu olan Okan Yanmaz Büyük şehirlerin kaotik havasından kurtulmak nefes almak, doğayla iç içe olmak ,taze balık ve yöresel tatları yemek için yeşili ve mavisiyle ünlü Karadenizin incisi Akçakoca’yı tanıttığı programda tüm Türkiye’yi davet etti.

Akçakoca Balıkçı Barınağı içinde gezi teknesi Katamaran Pusula nın fonda yer aldığı bir stüdyo ortamında gerçekleştirilen  programa Eşi Umut Işığı Koordinatörü Nursen Yanmaz ile birlikte katılan Başkan Yanmaz Akçakoca’nın denizini , doğasını sahip olduğu turizm değerlerini tanıttı.

Göreve geldiğinden bu yana Akçakoca’da gerçekleştirdiği çalışmalara da değinen Başkan Yanmaz “Akçakoca’daki gibi taze balığı hiçbir yerde yeme şansı bulamazsınız. Balık tekneden restorana 25 metre mesafeden gelir günlük değil saatlik olarak servise sunulur. Bunu her yerde bulmak mümkün değildir. Gezilecek görülecek yerler açısından zengin bir ilçeyiz. Yeni restore edilen Tarihi Ceneviz Kalemiz , Fakıllı Mağaramız, Tarihi Mahalle Evlerimiz ve gittikçe ünlenen ve büyüyen yöresel ürünlerin satıldığı Tarihi Mahalle pazarımız , çantı sistemiyle yapılmış 7 yüz yıllık camilerimiz  akla gelen ilk yerler. Büyük metropollere yakın bir dinlence kasabası olan Akçakoca’mıza herkesi bekliyoruz bekliyoruz.” dedi.

Umut Işığı Koordinatörü Nursen Yanmaz Programda kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken önemli sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirdiklerine dikkat çekerek ” Yardıma muhtaç her aileye, hastaya ve yaşlılara ulaşıyor sorunlarını çöüzme kavuşturuyoruz. Yaşadığımız sel felaketinde kendi yaralarımızı sarma yanısıra ülkede meydana gelen felaketleri yaşayan merkezler içinde kampanyalar düzenliyoruz. “dedi.

 

 







ETİKETLER: