akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5224
EURO
34,9062
ALTIN
2.438,38
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

MUSTAFA’NIN YERİ BALIK & KAHVALTI TÖRENLE AÇILDI

MUSTAFA’NIN YERİ BALIK & KAHVALTI TÖRENLE AÇILDI
04.09.2020 15:43
646
A+
A-

 

Akçakoca’da alkolsüz balık lokantaları açılışının öncülerinden Mustafa Topuz’un adı ile anılan lezzet ve hizmet kalitesiyle adı bölge sınırlarını aşan Mustafa’nın Yeri Balık Evi yeni adresinde gerçekleşen açılış ile hizmete girdi.

 

 

İlk olarak balıkçı barınağı içinde salaş bir mekanda hizmet vermeye başlayan gördüğü ilgi nedeniyle buradaki mekanı büyüten daha sonra da Çuhalı’da plaj üstünde ferah ve büyük bir mekana taşınan Akçakoca’nın marka olmuş balık lokantalarından Mustafa’nın Yeri Balık &Kahvaltı bir süre ara verdiği hizmetine Çınar caddesinde Bayraktar otelin zemin ve 1. Katındaki salonlarda devam edecek.

Bugün yapılan Açılış törenine Belediye Başkanı Okan Yanmaz Eşi Nursen Yanmaz ile katılırken Akçakoca Siyaset ve İş Yaşamının tanınan isimleri önceki Dönem Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, İyi Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, İş İnsanı A. Kadir Pandul , Reklamcı Ahmet Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Yanmaz açılış öncesinde yaptığı kısa konuşmada Akçakoca turizmini daha ileriye taşımak için yoğun bir çaba içinde olduklarının bilindiğini bu konuda yapılacak çalışmalara destek verdiklerini belirterek katma değer sağlayacak bu işletmenin hizmete girmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek , işletme sahipleri Baba Mustafa Topuz ve Oğulları Kazım ve Hasan kardeşlere bol kazanç getirmesini diledi .

Daha sonra yapılan dualarla işletme hizmete açıldı.

Konuklarına farklı lezzetlerden oluşan bir kokteyl tabağı yanısıra ; palamut ve salatadan oluşan bir menü ikramında bulunan Kazım Topuz, yepyeni bir konsept ile tüm ezberleri bozacak özlenen lezzetlerle yeniden halkımızın ve misafirlerin hizmetinde olacaklarını belirterek ;

“Günlük taze balık ve 20 farklı üründen oluşan enfes kahvaltı sunumuyla efsane geri dönüyor “dedi.







ETİKETLER: