akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2549
EURO
34,7116
ALTIN
2.400,90
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

DOKTORLARIMIZ BİRER İKİŞER GİDİYOR

DOKTORLARIMIZ BİRER İKİŞER GİDİYOR
22.08.2020 09:14
661
A+
A-

 

Çok sayıda   uzman doktor eksiği bulunan Akçakoca Devlet Hastanesinden üç uzman doktor daha tayinlerini isteyerek ayrılıyor.

Yıllardır bir türlü doktor tutmayı başaramadığımız gelenin en kısa sürede gitmek istediği Akçakoca Devlet Hastanesinden, Akçakoca’ya geldiği günden beri genel cerrah olarak başarılarıyla ön plana çıkan , üstlendiği başhekimlik görevi süresince Akçakoca Devlet Hastanesi’nde gerek hizmet kalitesi gerekse fiziki gelişme açısından başarılı çalışmalara imza atan Başhekimi Op. Dr. Muzzafer Haldun Çolak, hastaları ile çok başarılı bir kontak kuran , zaman ve mesai tanımaksızın çalışma prensibi ile hastalarının  sorunları ile yakından ilgilenen  Kardiolog  Uzman Dr. Ali Yaşar Kılıç ve  hizmet sunumundaki yapıcı  tavrıyla tanınan  Anestezi Uzmanı  Pelin Çetin önümüzdeki hafta itibari ile Akçakoca’dan ayrılıyor.

Böylece, Hastanemizde doktor olmayan Kadın Doğum, Göz, Fizik Tedavi Radyoloji polikliniklerine  Genel Cerrah, Kardioloji ve Diyetisyen de eklenmiş oldu.( Radyoloji  ve KBB doktorlarının geleceği bilgisi edinildi).  Genel Cerrah, Kardioloji Kadın Doğum gibi hayati önem taşıyan önemli uzman hekim   eksiklikleri ne zaman nasıl doldurulacak bilinmez ancak   Akçakoca inşallah bunun faturasını pahalı ödemez.

Neden gittiklerini siyasisiyle, yetkilisiyle kamu çalışanıyla iş ve STK çevreleri ve  Akçakoca halkı olarak bir sorgulamakta yarar var .







ETİKETLER: