akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4745
EURO
34,7570
ALTIN
2.441,46
BIST
9.936,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

CENEVİZ MANAV’IN 2. ŞUBESİ ESENTEPE’DE DUALARLA AÇILDI

CENEVİZ MANAV’IN  2.   ŞUBESİ ESENTEPE’DE DUALARLA AÇILDI
30.06.2020 17:08
1.258
A+
A-

 

Yaklaşık bir yıl önce Akçakoca Merkezde açılan, ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesi ile yoğun ilgi gören Ceneviz Manavı, ikinci şubesini Esentepe de açtı.

Manav Market ve Şarküteri bütünlüğü içinde 300 metre karelik bir alanda hizmete girecek işletmenin açılış kurdelasını yapılan duaların ardından Başkan Okan Yanmaz Önceki dönem Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici İlçe Müftüsü ve işletme sahibi birlikte kestiler.

 

Saat 14.00’te gerçekleşen ATSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant ve çok sayıda vatandaş katıldığı açılış sonrasında satış reyonlarını gezen ve ilgililerden bilgiler alan Başkan Yanmaz yaptığı açıklamada yeni iş yerinin sahiplerine ve Akçakoca’ya hayırlı olmasını dileyerek “ Akçakoca’ya yatırım yapanlara gerekli desteği sağlamaktayız. İşletme sahiplerine bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Gerek istihdam gerekse fiyat ve çeşitlilik bakımından takdir edilen bir hizmet veriyorlar. Hayırlı olsun” dedi.

 

Başkan Yanmaz’dan sonra kısa bir konuşma yapan Akçakoca halkının desteği ve ilgisi sonucu ikinci şubelerini açtıklarını vurgulayan ,İşletme sahibi Ferhat Durdu ise “İlk işyerlerimizi açtığımız günden bu yana Akçakocalıların yoğun ilgisini gördük . Bu ilgi bizi ikinci şube açmak için cesaretlendirdi. Akçakocalılara minnettarız. Bir nebze de olsa Akçakoca’lı gençlere iş imkanı sağlamanın , uygun fiyatlarda hem taze ve kaliteli ürün ile Akçakoca’lıya verdiğimiz hizmetin mutluluğunuı market ve şarküteri hizmeti verecek ikinci mazağamızı açarak sürdüreceğiz”dedi.

 

Daha sonra katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 







ETİKETLER: