akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5723
EURO
34,9777
ALTIN
2.460,03
BIST
9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

YANMAZ SÖZÜNÜ TUTTU ” YEŞİL ESENTEPE YEŞİL KALACAK”

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile Esentepe’de yaklaşık 12 dönümlük alanın sahibi Garanti İnşaat firması temsilcileri arasında bu alanın takas yoluyla belediyeye devri ile ilgili taraflar arasında protokol imzalandığı öğrenildi.

YANMAZ SÖZÜNÜ TUTTU ” YEŞİL ESENTEPE YEŞİL  KALACAK”
16.04.2020 17:55
432
A+
A-

Seçim kampanyası süresine Esentepe’de yapılaşmaya sıcak bakmadığını bu konuda her adımı atacağını söyleyen Başkan Okan Yanmaz göreve gelir gelmez üzerine eğildiği , referanduma götürerek halkın görüşünü aldığı   arazi ile ilgili sorunu bugün takas yoluyla çözdü.

Akçakoca’nın elde kalan tek nefes alacağı yeşil alan olma durumundaki arazi ile günbatımı+ KYK Yurdundaki hisse ile takas edilerek yapılaşmaya izin verilmeyerek yeşil alan olarak kalacak olması büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Akçakoca halkının arzusu doğrultusunda sorunu çözen ve verdiği bir sözü daha yerine getiren Başkan Yanmaz imza altına alınan protokol ile Esentepe’nin artık yeşil alan olarak Akçakocalıların istifadesine sunulacağını belirterek “ Takas protokolü Koronavirüs nedeniyle ertelenen ve ilki Haziran ayında yapılacak mecliste kesin hükme bağlanacak. verdiğimiz her sözümüzü tüm güçlüklere ve imkansızlıklara rağmen rağmen bir bir yerine getiriyoruz. Getirmeyi de sürdüreceğiz “ dedi.







ETİKETLER: