akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3809
EURO
34,8096
ALTIN
2.399,74
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden son dakika koronavirüs uyarısı

ürkiye’de koronavirüs vakaları görülmesinin ardından vatandaşları korku ve panikle dolandırmak isteyenlerle ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü’nden son dakika koronavirüs uyarısı geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan uyarıda, dolandırıcılık ve diğer suçlara meyilli kişilere karşı vatandaşlarımızın duyarlı olmasını, bu gibi konularla karşılaşan vatandaşlarımızın ivedi olarak kolluk birımlerine haber vermesi gerektiği açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden son dakika koronavirüs uyarısı
14.03.2020 20:47
385
A+
A-

Türkiye’de korona virüsünden dolayı fırsatçıların yanı sıra dolandırıcılar da harekete geçti.

EGM‘DEN DOLANDIRICILARA KARŞI FLAŞ UYARI

Fırsatçılar coronavirüsü önlemek için önerilen ürünlere yüzde yüz zam yaparak satış yapmaya çalışırken, panik ve korku ortamında olan vatandaşları ayrıca dolandırıcılar da koronavirüs bahanesiyle dolandırma yollarını araştırmaya başladı.

DOLANDIRICILARIN PLANLARINI BOZACAK UYARI

Dolandırıcıların planlarını bozacak ve vatandaşları aydınlatacak uyarı son dakika  Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından geldi.

HEMEN HABER VERİN

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan uyarıda, “Corona Virüs Risk Taraması Alo 184’ün sizi araması sonrası gerçekleşmektedir. Vatandaşlarımızın iyi niyetinden faydalanıp hırsızlık, dolandırıcılık ve diğer suçlara meyilli kişilere karşı vatandaşlarımızın duyarlı olmasını, bu gibi konularla karşılaşan vatandaşlarımızın ivedi olarak kolluk birımlerine 112-155-156 haber vermesini bekliyoruz. ” denildi.