akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4456
EURO
34,7820
ALTIN
2.440,03
BIST
9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İstanbul’da deprem! İstanbul 5.8’lik depremle sarsıldı!

İstanbul saat 13:59’da büyük bir depremle sarsıldı. Marmara Denizi’nde meydana gelen deprem tüm ilçelerden tüm şiddetiyle hissedildi. İlk belirlemelere göre 5.8 şiddetinde olduğu öğrenilen deprem Silivri açıklarında 7 kilometre derinlikte meydana geldi.

İstanbul’da deprem! İstanbul 5.8’lik depremle sarsıldı!
26.09.2019 12:28
420
A+
A-

İstanbul saat 13:59’da büyük bir depremle sarsıldı. Marmara Denizi’nde meydana gelen deprem tüm ilçelerden tüm şiddetiyle hissedildi. İstanbul genelinde şiddetli bir şekilde hissedilen sarsıntı büyük paniğe neden oldu.

Yaklaşık 10 saniye kadar süren deprem büyük korkuya yol açtı. Önce hafif bir sallantı olarak başlayan deprem ardından şiddetlendi.

AFAD: 5.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

AFAD’tan ilk açıklama geldi. AFAD depremin Silivri açıklarında 7 kilometre derinlikte meydana geldiğini ve büyüklüğünün de 5,8 olduğunu belirtti.

AFAD ayrıca vatandaşları hasarlı binalara girmemeleri konusunda uyardı.

ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

Deprem İstanbul genelinde ve Sakarya, Tekirdağ, Kocaeli, Kırklareli, Yalova, Bursa, Eskişehir, Düzce, Bilecik’te de hissedildi.

15 ARTÇI SARSINTI

Bölgede artçı sarsıntılar da devam ediyor. Depremin ardından en büyükleri 4.1 ve 4.0 olan 15 artçı sarsıntı yaşandı.

İSTANBUL’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Deprem nedeniyle ilimizdeki ilk ve orta dereceli okullarımızda tedbiren bugün eğitimin geçici olarak tatil edilmesine karar verilmiştir.” denildi.

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ BOŞALTILDI

İstanbul’da yaşanan depremin ardından Silivri Devlet Hastanesi güvenlik nedeni ile boşaltıldı. Hasta ve hasta yakınları devlet hastanesi bahçesinde beklemeye devam ediyor. Öte yandan hastaneye yakın bir binanın çatısının yıkılması sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırıldı.