akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

İYİ Parti olağanüstü kongreye gidiyor…

İYİ Parti’nin Afyonkarahisar Çalıştayı Genel Başkan Meral Akşener’in konuşması ile tamamlandı. Akşener, olağanüstü kongreye gitme kararı aldığını açıkladı.

İYİ Parti olağanüstü kongreye gidiyor…
22.07.2018 18:24
439
A+
A-

İYİ Parti’den yapılan açıklamada, bir ay içerisinde olağanüstü kongreye gidileceği belirtildi.

Alınan kararla ilgili olarak “seçim sonrası güven tazeleme” değerlendirmesinde bulunan İYİ Parti Grup Başkanı Ahat Andican, Meral Akşener’in genel başkanlığa tekrar aday olacağını söyledi.

KORAY AYDIN: LİDERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Konuyla ilgili bir açıklama da İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’dan geldi. En kısa zamanda kongre yapacaklarını belirten Aydın, “Meral Hanım dışında bildiğim bir başka aday yok. Kendisine yüzde 100’e yakın destek olacağını düşünüyorum. Liderimizin arkasındayız” dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ: “MERAL HANIM TALEP OLMAMASINA RAĞMEN KONGRE KARARI ALDI” 

Koray Aydın’ın ardından Özdağ’da açıklamalarda bulundu. Çalıştayda kongre talebi olmamasına rağmen İYİ Parti liderinin kongreye gittiğine dikkat çeken ve “Bunun adı demokrasidir” diyen Özdağ, Akşener’e destek verdi.

Özdağ, “Bence çok verimli bir çalıştay gerçekleşti. Kurucuları, üyeleri, il başkanları ve milletvekillerinin katıldığı bir çalıştaydı. Ve bu çalıştay çerçevesinde bütün sıkıntılar, güçlü noktalar, zayıf noktalar yazılı hale getirilerek hızla raporlaştırıldı. Sonra ikinci günde toplu ve serbest konuşma ortamında arkadaşlarımız katkılarını gerçekleştirdiler. Genel Başkanımız seçimle ilgili olarak tüm sorumluluğu üzerine aldığını, çalıştayda böyle bir talep gelmemesine rağmen tüzükteki hakkını kullanacağını ve olağanüstü kurultaya gitme kararı aldığını söyledi. Ben başka aday çıkacağını düşünmüyorum. Çalıştayda böyle bir talep olmamasına rağmen Meral Hanım kongre kararı aldı. İşte bunun adı demokrasi” ifadelerini kullandı.