akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

SPOR MÜDÜRLERİ VE BAŞKAN YEMENİCİ DENİZCİLİK BAYRAMI KUTLAMALARINI GÖRÜŞTÜLER

SPOR MÜDÜRLERİ VE BAŞKAN YEMENİCİ DENİZCİLİK BAYRAMI KUTLAMALARINI GÖRÜŞTÜLER
07.06.2018 09:56
458
A+
A-

 

Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Ve Yaz Spor Okullarının Açılımı İle İlgili İstişarelerde Bulunmak İçin  Başkan Yemenici’yi Ziyaret Eden Düzce Gençlik Hizmetleri  Ve Spor  İl  Müdürü Feyzullah Dereci  “ Yeni salonun hizmete girmesiyle Akçakoca’da ulusal spor karşılaşmalarına yer vereceğiz”

Denizcilik Ve Kabotaj Bayramının 92. Yılının  en etkin ve kapsamlı bir şekilde kutlanması için çalışmalar başladı.

Bu kapsamda Başkan      Yemenici’yi İl Spor Müdürü ve İlçe Spor Müdürü makamında ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdiler.

Ziyaret ile ilgili olarak gazetemize bir açıklamada bulunan Başkan Yemenici  her yıl olduğu gibi il ve ilçe spor müdürlükleri ile koordineli bir çalışma yaptıklarını belirterek; “Bu yıl daha heyecanlı ve çekişmeli yarışmaların olması için istişarelerde bulunuyoruz. Ayrıca kürek sporunu geliştirmek gelecek yıllarda çok daha zevkli ve mücadele içinde geçen yarışmalar izlemek ve gençleri deniz sporlarına teşvik için bir kürek kursu açmayı planlıyoruz. İl spor müdürümüzün bu önerisini hayata geçirmek için olanakları değerlendiriyoruz. “dedi.

İl spor Müdürü Dereci ise ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada  Akçakoca’nın yeni bir salaona kavuşmak üzere olduğunu belirterek “ Akçakoca yeni salonunun hizmete girmesi ve değerli bir kardeşimizin   İlçe spor müdürlüğüne atanması çok önemli sportif etkinliklere ev sahipliği yapacaktır. Gurup karşılaşmalarından finallere kadar bir çok salaon sporunun burada yapılması söz konusu. Takımlar güzel bir turizm kenti olması bakımından daha rahat ettiklerini belirterek maçlarını burada oynamak istiyorlar. Başkanımızın da her konuda spora olan desteği çok önemli. Yeni salon açıldığında eskisini bakıma alacağız. Tamamlanması ile de Okul sporları için daha yoğun çalışma imkanı kazanacağız . Akçakoca sportif anlamda da yoğun hareketlilik yaşayacak” dedi.