akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4010
EURO
34,7830
ALTIN
2.397,65
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

SAVAŞ MAĞDURU TÜRKMEN ÇOCUKLAR AKÇAKOCA’DA

SAVAŞ MAĞDURU TÜRKMEN ÇOCUKLAR AKÇAKOCA’DA
25.04.2018 15:24
430
A+
A-

 

Düzce Üniversitesi Ülkü Ocakları Kültür Vakfının  bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında Konuk ettikleri Musul, Kerkük ve Telafer’li Türkmen Çocuklara Akçakoca’ yı gezdirdiler.

Düzce Üniversitesi Ülkücü Gençlik vakfı Düzce Üniversitesi ve Musul, Kerkük Telafer de ki ülkü ocakları organizasyonu  ile bu kentlerden Türkiye’ye getirilen gençlerden bir gurup Akçakoca’yı ziyaret etti.

Irak’ın Musul ,Kerkük ,Telafer kentlerindeki savaş mağduru  Türkmen çocuklarının   Akçakoca ziyaretlerinde konuk çocukları  ve Üniversiteli Ülkücü Gençleri  Akçakoca Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özensel yalnız bırakmadı.

 

MHP İlçe Başkanı Özensel organizasyonla ilgili olarak  yaptığı bilgilendirmede “ D.Ü. ülkü ocakları kültür vakfı  mensubu gençler ile birlikte Akçakoca’ya  gelen Türkmen çocuklarına Başkan Yemenici bir kahvaltı ikramında bulundu. Daha sonra deniz kıyısınave  kaleye gidildi. Bu gençlere proje kapsamında Düzce Ülkü ocaklarında resim ve el becerileri yaptırılıyor. Bu ürünler Düzce üniversitesin de yapılacak Kermeste satılacak bu satılma gönülden olacak. Kapalı zarfa gönülden ne koparsa şeklinde olacak. Geliri ise o bölgede ki çocuklara gıda yardımı olarak gönderilecek.. Burada bir  kaç gün kalacak olan çocukların bir süreliğine  değişik huzurlu ortamlarda yaşayıp   psikolojileri düzelmesine katkı olması yalnız olmadıkları algısının hissedilmesi amaçlanarak  bir farkındalık  amaçlanmış .  Bugün verdiğimiz katkıyı yarın da Düzce Üniversitesine giderek sürdüreceğiz ” dedi..