akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2754
EURO
34,7730
ALTIN
2.412,93
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

YÜZBİNLERCE TAKİPCİSİ OLAN SOSYAL MEDYA BLOGGERLERİ AKÇAKOCA DA

YÜZBİNLERCE TAKİPCİSİ OLAN SOSYAL MEDYA BLOGGERLERİ AKÇAKOCA DA
17.04.2018 06:57
443
A+
A-

Düzce Belediyesi, sosyal medya fenomenleri ve seyahat bloggerlerini Düzce’nin ve ilçelerinin tanıtımına katkı sunmak amacıyla bir araya getirdi.

Sosyal medya bloggerlerinin ilk turu Düzce’de başladı ve sonrasında hafta sonu Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici tarafından Akçakoca’da misafir edildiler.

Bu kapsamda, sosyal medya da 650 bin takipçisi olan gezimanya, 284 bin takipçisi olan harbiyiyorum, 111 bin takipçili yemekfilozofu, 105 bin takipçili gezmelerdeyim, 85 bin takipçili gezenlerkulubu ve 30 bin takipçili bitmeyenkesif ekibi Akçakoca Yukarı mahalle yöresel pazarını, Aktaş şelalesini, Ceneviz kalesi mavi bayraklı plajını, kadınlar plajını, Fakıllı mağarasını, Hemşin camini, Merkez camini, çuhallı çarşısını, cumayanı mesire alanını, çarşı merkezini ve daha birçok yeri gezdiler. Gezi sonrasında Akçakoca seyahat bloggerlerinde oldukça geniş bir yer aldı.

Sosyal medya fenomenlerini ağırlayan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bir yerin turizm tanıtımında sosyal çevrelere ulaşmanın çok önemli olduğuna işaret etti. Sosyal çevrelere ulaşmanın görsel, yazılı basın ve sosyal medya yoluyla olduğunu aktaran Başkan Yemenici “Misafir ettiğimiz bloggerler, Akçakoca’nın tanıtımı için çok önemli, yazmış oldukları tanıtım yazıları internet sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında oldukça geniş yer aldı. Binlerce takipçileri var, buda turizm tanıtım ve hizmet demektir” diye ifade etti.