akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4396
EURO
34,7447
ALTIN
2.440,06
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Hakkındaki İddialara Yanıt Veren ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI ÖZTAŞ YENİ BİR EKİPLE KONGREYE HAZIR

Hakkındaki İddialara Yanıt Veren  ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI ÖZTAŞ YENİ BİR EKİPLE KONGREYE HAZIR
30.01.2018 16:31
472
A+
A-

Akçakoca Şoförler Odası Başkanı Tacettin Öztaş Yaptığı Basın Toplantısında Yeni Yönetimi İle Birlikte Hakkında İleri Sürülen İddialara Yanıt Verdi.

Akçakoca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tacettin Öztaş, yaklaşan Oda kongreleri öncesinde kendisi hakkında atılan iftiralara basın aracılığıyla  Oda Binasında cevap verdi.

 

”Maaşımdan bana para kalmaz”

Kendisi hakkında 2.5oo lira maaş aldığı yönünde söylentinin çıkartıldığını ifade eden Başkan Öztaş, 10 yılın üzerindedir görev yaptığı Oda başkanlığından 1.300 -1.400 lira civarında maaş aldığını, bu paranın da tamamına yakınını Mehmetçik vakfı, polis derneği, cami dernekleri ve garibanlar gibi isteyen kesimlere verdiğini söyledi.

”Harcırah parası, masrafımın yarısını karşılamaz”

Alanya ve Antalya’da yapılan seminerlere katılma karşılığı Oda yönetiminin 500 lira harcırah verdiğini söyleyen Öztaş, ”Bu verilen 500 liraya karşılık ben 2.000 lira civarında masraf ediyorum. Üstelik Didim’de olan seminerlere eşimi de götürüyorum. Her zaman cebimden fazlasıyla para çıkar” dedi.

”Benim gerçekleştiremeyeceğim vaatlerle işim olmaz”

”Bazı arkadaşlar bir takım vaatler vermişler” şeklinde konuşan Başkan Tacettin Öztaş, kendisine gelen her türlü yardım ve iş görme talebini yerine getirdiğini, Oda olmaları hasebiyle kanunların uygun gördüğü mevzuatın dışına çıkmasının söz konusu olamayacağını belirterek. ”Benim vaatlerle işim olmaz. Tutamayacağım sözü zaten vermem” şeklinde konuştu.

”Benim işimi görmedin diyen biri çıksın ben bu işi bırakırım”

Kendisine yardım etmediği hiç bir şoför esnafının olmadığını söyleyen Öztaş, şehir içinde ve dışında yollarda kalanlara da yardım ettiğini sözlerine eklerken, konuşmasını Afrin harekatında şehit ve gazi olanları yad ederek tamamladı.

Yönetiminde şu isimler var:

Başkan …Tacettin Öztaş

1- Faik Ustabaş

2- Şaban Öztürk

3- Ahmet zeki Ezer

4- Güngör Orhan

5- Ömer Aşık

6- Ozan sevim

7- Arif Baş

8- Turgay Tunç

9- Cahit Çetinbaş

10- Şeref Gül

11- Yılmaz Altunkaya

12- Mahmut Özbay

13- Ali Köse

Denetim Kurulu Üyeleri:

1 – Raif  Kocaman

2- İbrahim Gökali

3- Ümit Kar

4- Efkan Cebeci

5- Çağlar Demirağ

6- Kamil Aras