akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C

TURİZM DERNEĞİ BAŞKAN VE YÖNETİMİNDEN AÇILIŞTAN KAPANIŞA ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

TURİZM DERNEĞİ BAŞKAN VE YÖNETİMİNDEN    AÇILIŞTAN KAPANIŞA ÖZVERİLİ ÇALIŞMA
29.01.2018 07:43
386
A+
A-

 

Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği Bu Yıl EMİTT’te Açılıştan Kapanışa Kadar Akçakoca Belediyesi  Destek Hizmetleri İle Organize Biçimde Akçakoca ‘nın Turizm İşletmeleri Ve Gezilecek Görülecek Yerleri Konusunda Çok Başarılı Bir Tanıtım Yaptı.

Fuar öncesi Belediye Fuar Birimi ile yapılan bilgi alışveriş toplantıları ışığında hazırlanan program çerçevesinde Akçakoca’nın konaklama ve yiyecek içecek mekanları tanıtımını üstlenen Turizm derneği bu işi dört gün boyunca mükemmel bir şekilde yerine getirdiler.

Dernek Başkanı Oğuzhan Yemenici ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ekip  binlerce ziyaretçiye broşür dağıtımı yapmanın yanısdıra Akçakoca’nın gezilecek görülecek yerleri konusunda bilgilendirmede bulundu. Ayrıca Belediyenin fuar boyunca yaptığı çalışmalar ekip olarak destek sağladı  standı ziyaret eden konuklar ile ilgilenerek Akçakoca tanıtımına katkı verdi.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Bu yıl yapılan genel kurulda iş başına gelen yönetimin  ilk önemli tanıtım sınavında gösterdiği performans turizm çevrelerinde  takdirle karşılanırken belediye işbirliği ve uyum içerisinde çalışma yapması Akçakoca için büyük bir artı olarak görüldü.

Dört gün süren fuar boyunca ekibini yalnız bırakmayan Dernek Başkanı  Oğuzhan Yemenici; “  Yaptığımız iş bölümü ile yönetim kurulu üyelerimizden oluşan bir ekiple Akçakoca’mızı en güzel şekilde tanıtmak için buradayız. Her ziyaretçimize  Akçakoca’mızı ayrıntılı biçimde tanıtıyor broşür veriyor ve Akçakoca’yı niçin görmesi gerektiğini anlatıyoruz. Belediyemizin yaptığı ve fuara damga vuran etkinliklerine de destek veriyoruz. Çok sayıda iş ve siyaset yaşamının önemli isimleriyle görüşme olanağı bulduk. Akçakoca yı anlattık. Meyvelerini toplayacağımız umudundayız.Memleketimiz için çalışmanın bir yarar sağlamanın mutluluğu içindeyiz .” dedi.