akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2646
EURO
34,8132
ALTIN
2.412,04
BIST
10.260,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Yukarı Mahalle EMİTT’e Yeni AKÇAKOCA ŞARKISI İle Damga Vuracak

25-29 Ocak Tarihleri Arasında İstanbul TÜYAP fuar alanında 22. Düzenlenecek Olan EMİTT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Akçakoca Yukarı Mahalle Kadın, Erkek, Genç, Yaşlı Demeden Katılacak

Yukarı Mahalle EMİTT’e Yeni AKÇAKOCA ŞARKISI İle Damga Vuracak
22.01.2018 18:22
471
A+
A-

Geçtiğimiz yıllarda katıldıkları EMİTT Turizm fuarlarında Akçakoca adını çok iyi şekilde katılımcılara duyuran Yukarı Mahalle Kadınları bu sefer Kadın, Erkek, Çoluk, Çoçuk, Genç, Yaşlı demeden mahalleyi EMİTT’e taşıyacaklar.

Her akşam Mahallede buluşarak çalışmalar yapan mahalle halkı geçtiğimiz yıl kendilerinin yazdığı NARİ NARİ NOM adlı Akçakoca şarkısı ile 2017 EMİTT fuarına damga vurmuşlardı. Bu yıl yeni bir Akçakoca Şarkısı ile EMİTT Fuar alanını sallamayı planlıyorlar. Yeni Akçakoca Şarkısı sır gibi saklanıyor ilk olarak EMİTT’te seslendirilecek.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Akçakoca Tarihi Pazar Kurucularından Aktivist Gülten Tekin Özdeş “25 Ocak 2018  Perşembe günü kapılarını açacak olan EMİTT 2018 fuarına Akçakoca Yukarı Mahalle halkı olarak hazırlıklarımız başladı. Bu yıl yeni sürpriz bir Akçakoca Şarkımız var. Onu EMİTT’te kadın, erkek, genç ve yaşlı demeden seslendireceğiz. Bu yıl deyim yerindeyse TÜYAP Fuar alanına Havadan Karadan ve denizden Akçakoca Yukarı Mahalle halkı olarak çıkarma yapacağız. Mahalle kültürünü fuar alanında katılımcılara aktaracağız.” Dedi.