akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3580
EURO
34,6917
ALTIN
2.383,59
BIST
10.188,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

AKÇAKOCA EMİTT’E ÇOK KAPSAMLI HAZIRLANIYOR

AKÇAKOCA EMİTT’E ÇOK KAPSAMLI HAZIRLANIYOR
10.01.2018 17:16
557
A+
A-

 

Akçakoca’nın Bu Yıl Daha Kapsamlı ve Organize Bir Şekilde Yer Alacağı Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en büyük turizm fuarı EMITT Hazırlıkları Son Kez Gözden Geçirildi.

Akçakoca’dan gerçekleşecek katılım ve yürütülmesi gereken çalışmalar Belediye Başkan Yardımcıları Suat Madenci ve Ali Direk başkanlığında Destek ve Kültür Müdürlerinin katılımıyla yapılan toplantıda Turizm Tanıtma Derneği Yöneticileri Bilgilendirildi

 

Belediyeden Destek Hizmetleri Müdürü Özkan Ünal ve Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Füsun Şebnem İlhan’ın da katıldığı toplantıya turizm işletmecilerini temsilen Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Oğuzhan Yemenici ve Yukarı mahalle tarihi pazarı adına muhtar Mehmet Karabıyık katıldı.

Toplantıda Akçakoca’nın fuar alanındaki yeri ve konumunu gösteren görsel paylaşıldı. Akçakoca’nın geçen sene olduğu gibi bağımsız bir stantla temsil edileceği fuardaki yerinin geçen senenin iki katı olacağı, toplamda 85 m²’lik bir alanda temsil edileceği söylendi.

Geçen sene yapılan selfiebox çalışmasının bu senede Akçakoca standında yer alacağı ifade edildi. Ayrıca dev ekranda 3 boyutlu olarak Akçakoca’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımın yapılacağı belirtildi.

Turizm Derneği Başkanı Oğuzhan Yemenici , Akçakoca’dan marka işletmelerin aktif olarak katılmasalar bile logolarının ve tanıtımlarının yer alması gerektiğini söyledi. Dernek olarak işletmelerin katılımını teşvik için çalışmaları üstleneceğini söyleyen Yemenici’nin önerisi kabul edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk, yapılan önerileri dikkate alarak EMİTT fuarının ikinci gününde bakanların ve milletvekillerin yanı sıra Vali ve belediye başkanlarının da dahil olduğu bir resepsiyon düzenlenmesinin uygun olacağını belirtti . ifade etti.

Belediye tarafından düzenlenecek olan bu resepsiyonun ayrıntılarının hazırlanması bu konuda gereken çalışmanın yapılacağı belirtildi.