akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3487
EURO
34,7293
ALTIN
2.419,83
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

Akçakoca Turizm Derneği Kongresi Yapıldı İŞLETMECİLER TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYDU

Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneğinin gecikmeli kongresi Belediye Meclis salonu’nda yapıldı. Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede toplantı yeter sayısına ulaşılamadığı için bugüne ertelenen kongre sona erdi.

Akçakoca Turizm Derneği Kongresi Yapıldı İŞLETMECİLER TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYDU
24.12.2017 13:26
473
A+
A-

Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneğinin gecikmeli kongresi Belediye Meclis salonu’nda yapıldı.

Geçtiğimiz hafta  toplantı yeter sayısına ulaşılamadığı için bugüne ertelenen kongre sonrası  Yeni Yönetim Ağırlıklı Olarak Turizmcilerden Oluştu.

İlçece dört cenazenin olması nedeniyle  20 civarında üye ile başlayan kongreye  daha sonra katılımlar ile  40 civarında üye ile devam edildi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin çelenk gönderdiği kongre divan oluşumunun ardından

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

.

Nejat Özdeş’in divan başkanlığına seçilmesi ile kongrede gündem maddelerine geçildi. Kongrenin açılış konuşmasını mevcut başkan Ömer Özcan yaptı. Özcan, başkanı olduğu dönem içerisinde yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte hayata geçirdikleri çalışmaları sinevizyon gösterimi eşliğinde anlattı.

Dernek yönetiminde yer alan bazı isimler de dilek ve önerilerini ifade etmek için kürsüye çıkarak birer konuşma yaptılar.

Ardından yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporlarının okunmasına geçildi. Raporlar okunarak oylandı ve ibra edildi.

Son olarak Dernek’in yeni başkanını ve yönetimini oluşturacak seçimlere geçildi. Tek liste olarak girilen seçimlerde başkan adayı belirtilmezken, seçilecek olan yönetimin önümüzdeki günlerde kendi arasında yapacağı iş bölümü üzerinden başkanını belirleyeceği öğrenildi.

 

 

 

 

İşte yönetim kurulu listesi: