akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3656
EURO
34,7941
ALTIN
2.394,37
BIST
10.260,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Yiyecek İçecek Sektörüne Yıldızlı Tesis AKÇAKOCA KEBAP AÇILDI

Yiyecek İçecek Sektörüne Yıldızlı Tesis AKÇAKOCA KEBAP AÇILDI
27.10.2017 17:53
442
A+
A-

İşletmeci Refik Alev bir süre önce başlattığı eski binanın restorasyon çalışmasını tamamlayarak Akçakoca Kebap  Lokantasını Hizmete Soktu.

 

Akçakocalıların damak zevkine yeni bir alternatif doğdu. Akçakoca Kebap isimli et ve kebap lokantası dualarla açıldı.

Misafir Sokak Merkez camii önünden iskele girişi üzerinde yer alan Akçakoca Kebap isimli et ve kebap lokantasının açılışı saat 17.30’da gerçekleşirken, açılışa İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve ilçe protokolünden çok sayıda isim katıldı.

 

Refik Kaymakam (Kaymakam adayı) Adem Topaca da İlçe Kaymakamı Öztürk’e eşlik ederken, açılış etkinliğinde Kaymakam Öztürk, lokantanın hayırlı uğurlu olmasını dileyen bir konuşma yaptı.

İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı’nın okuduğu duanın ardından açılış kurdelesini Kaymakam Öztürk Aday Kaymakam Topaca, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça bol kazanç dilekleriyle keserek işletmeyi açtılar .

 

 

Kurdele kesiminin ardından Akçakoca Kebap isimli et ve kebap lokantasının sahibi Refik Alevoğlu davetlilere tesisi gezdirdi ve bilgilendirmelerde bulundu.

3 katlı lokantanın son derece modern bir şekilde yapıldığı dikkatlerden kaçmazken Akçakocada önemli bir eksiğin giderilm,iş olduğu yorumları yapıldı., Kaymakam Öztürk ve davetli topluluk her bir katını ayrı ayrı gezdikleri lokantanın terasına geçti.

img_0131

 

 

Manzarası fevkalade güzel olan terasın Merkez camiinin siluetine hakim manzarası karşısında büyülenen tüm davetliler, bu noktada toplu hatıra fotoğrafları çektirdiler ve sunulan ikramlardan tattılar.

img_0144

 

İlçenin en güzel cami manzarasına sahip olan lokantasında, birlikte yenen tatlılar eşliğinde uzun süre sohbetler ettiler.