akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

AKÇAKOCA OSB ye LOGO YARIŞMASI

AKÇAKOCA OSB ye LOGO YARIŞMASI
13.10.2017 12:30
421
A+
A-

Akçakoca Kaymakamlığı ile Akçakoca Belediyesi ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası “Akçakoca OSB’ sini Kuruyor, Logosunu Arıyor” sloganı ile logo tasarım yarışması başlattı.

Akçakoca TSO Başkanı Pazvant yaptığı basın açıklamasında; “Her geçen gün güçlenen Oda olarak, “Akçakoca Demirçelik İhtisas OSB’ sini Kuruyor, Logosunu Arıyor” sloganıyla gerçekleştireceğimiz Logo Tasarım Yarışmasının duyurusunu yapmak üzere basın açıklaması yapmakatayım. Biliyorsunuz görsel kimlik bir markayı var eden, zihinde algılanmasını ve yer etmesini sağlayan en önemli unsurdur. Halk arasında da yaygınca söylendiği gibi “tüm algılar gözle başlar” ifadesi özellikle marka, tanınırlık ve kurum kimliği açışından çok önemli ve doğru bir ifadedir. Bu kapsamda Akçakoca’nın sadece ürettikleri ile değil resim, fotoğraf veya logo olarak da markalaşması gerektiğini düşünüyoruz.” dedi.

img_0569

Konuşmasında Akçakoca’nın marka değerlerine değinen Pazvant; “son bir yıldır ısrarla üzerinde durduğumuz bir konu olan Akçakoca Fındığı marka ve önemli bir değer olarak karşımızda duruyor. Akçakoca Markaları ile geleceğe yön veren bir şehir hüviyetine sahip olmalıyız” şeklinde konuştu.

TÜM ŞEHRİ KUCAKLAYAN BİR LOGO HEDEFİ

Pazvant, düzenlenen logo tasarım yarışmasının içeriğini ve teknik detaylarını şöyle sıraladı;

**Yarışma, seçici kurul üyeleri ve üyelerin birinci derecedeki yakınları dışında ulusal ve uluslararası tüm profesyonel tasarımcılar ile halkımıza açıktır.

**Yarışmaya katılan tasarımlar özgün olmalı, Akçakoca’ nın yapısına katkıda bulunmalıdır. ü Logo tasarımında renk ve form yönünden bir kısıtlama yoktur. **Tasarımda “Akçakoca Demirçelik İhtisas OSB” ve kuruluş tarihi olan “2017” mutlaka kullanılmalıdır.

**Tasarımlar mutlaka bilgisayar ortamında herhangi bir grafik tasarım programı ile (Adobe İllüstratör, Photoshop, CorelDraw veya Frehand) çizilmelidir. Elle yapılmış veya renklendirilmiş tasarımlar kabul edilemez.

**Tasarımların 300 dpi çözünürlükte, yüksek gramajlı A4 boyutunda, PDF dosya formatında çıktısı alınmalı, CD veya DVD’ye vektörel hali ile PDF formatı kaydedilmelidir.

**Her katılımcı en fazla üç farklı tasarımla yarışmaya katılabilir. Tasarımların her birine ayrı ayrı rumuz belirlenerek logo çıktılarının arkasına yazılmalıdır. Birden fazla eser gönderenler aynı rumuzu kullanmalıdır.

**Tasarımcılar, her bir tasarımları için kısa cümleler ile logolarında neler anlattıklarını yazacaklardır.

**Katılımcılar, her bir tasarım için “Katılım Formu”nu eksiksiz doldurmalı ve imzalamaldır.A4 boyutlu logo çıktılarını, her bir logo için imzalı katılım formlarını, logo açıklamalarının olduğu A4 word dosyası çıktısını ve bir CD kopyasını aynı zarfa koyarak, 30 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğine (Yalı Mahallesi Bahadır Yalçın Caddesi No:21 Akçakoca/DÜZCE) adresine elden veya posta ile göndermelidir.

Logonun belirlenmesinde değerli bir ekipten destek aldıklarını belirten Pazvant, İlçemiz ve kurumumuz adına bu özel ve anlamlı yarışmamızda bizlere katkı verecek değerli seçici kurulumuz ve üyelerinin isimlerini aktardı: “Yasin Öztürk – Akçakoca Kaymakamı, Cüneyt Yemenici – Akçakoca Belediye Başkanı, Hüsnü Koç – ATSO Meclis Başkanı, Mehmet Nazım Pazvant – ATSO Yönetim Kurulu Başkanı, Kemal Başar – ATSO Genel Sekreteri

FİNALİSTE 2 BİN TL ÖDÜL Yapılan başvurular arasından finaliste 2 bin TL ödülü verileceğini belirtti.

Yarışmanın detayları ve başvuru formuna ATSO Genel Sekreterliğinden ve www.akcakocatso.org.tr adresinden ulaşılabileceğini hatırlatan Pazvant. Ayrıca seçici kurul değerlendirme sonuçlarına göre layık görülen eser Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası resmi web sitesinden yayınlanacaktır”.

“Son olarak logo tasarım yarışmasının İlçemize ve kurumumuza hayırlı sonuçlar getirmesi temennisi ile konuya duyarlı vatandaşlarımızı logo yarışmasına katılımlarını bekliyorum.” dedi.