akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4746
EURO
34,8116
ALTIN
2.441,88
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

GRAMAJI ARTIRDI FİYATI DÜŞÜRDÜ EKMEK 1 TL

GRAMAJI ARTIRDI FİYATI DÜŞÜRDÜ EKMEK 1 TL
09.10.2017 18:44
457
A+
A-

 Akçakoca’da Yıllardır Ekmek Üreten Eren Ekmek  Büyük Şehirlerdeki Halk Ekmek İşletmelerini Sollayan İnanılmaz Bir Kampanya Başlattı Fiyatı Düşürdü Gramajı Artırdı

Akçakoca’da 3 kuşaktır ekmek üretip satan Eren Ekmek fırını işletmecileri, akıllara zarar bir kampanya başlattılar. Piyasada 1 lira 50 kuruştan satılan 300 gram ekmeği 1 liradan satmaya başlayan firma yetkilileri, ekmeğin gramajını da düşürmek yerine 350 grama çıkarttılar.

Eren Ekmek fırını adına gazetemize bir açıklama yapan Şafak Engin, fiyatlardaki bu düşüklüğün nedeninin  müşterilere aracısız ulaşma imkanlarından ve firmanın kâr marjlarını düşük tutmasından kaynaklandığını söyledi.

Eren Ekmek firması satış temsilcisi Şafak Engin şu açıklamayı yaptı: 

”Kalkın köyündeki fırınımızda ürettiğimiz ekmekler için şube olarak Akçakoca Postanesinin yan tarafını açmış bulunmaktayız. Ekmeğimiz odun ateşinde pişmektedir. Dışarıda 300 gramı 1 lira 50 kuruş olan ekmeği biz 1 liradan satıyoruz.”

Neden 1 lira ?

Neden bir lira yaptık. Çünkü marketlere, dükkanlar toptan aldıkları için 1 liradan veriyoruz. Aracı işini ortadan kaldırdığımız için biz de ekmeği 1 liraya indirdik. Vatandaş kazansın diye yaptık. 50 kuruş az para değil. Ayda 3 ekmek yiyen bir aile ayda toplamda 45 lira tasarruf eder. Bu 45 lira ile elektrik ve suya katkı sağlar.

Haziran’dan beri şubemiz faaliyette

Haziran ayından itibaren bu şubemiz faaliyettedir. Yalnız tanıtım yapmadık. Yapmadığımız halde ekmeklerimiz iyi satılmakta. Bütün Akçakoca halkını ekonomik ekmek dükkanımıza bekliyoruz.

Gramajı da 50 gram fazla

Dışarıda bir buçuk liraya olan ekmeğin gramajı 300 gram. Bizde ise hem odun ateşinde pişen hem katkısız ekmek, 350 gram. Yani 50 gram daha fazla ve bir liraya satılmakta.

Müşterilerimizden çok fazla memnuniyet sözleri geldi. Ekmeğimizin bir kere tadına bakanlar daimi müşterimiz oluyor. Günlük olarak 200-250 tane satıyoruz. Amacımız bu sayıyı günlük 500 ila 1.000 adede çıkartmak.







ETİKETLER: