akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4504
EURO
34,5028
ALTIN
2.476,44
BIST
9.621,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

HER AKÇAKOCA’LI MUTLAKA GÖRMELİ

HER AKÇAKOCA’LI MUTLAKA GÖRMELİ
09.10.2017 18:31
464
A+
A-

 Akçakoca’nın 1930 lardan Günümüze Aynı Açıdan Çekilmiş Fotoğraflarının Yan Yana Ter Aldığı Sergi İzleyenlerin Büyük Beğenisini Kazandı.

Akçakoca Belediye binasında sergilenen  ‘’Akçakoca’nın dünü ve bugünü’’ isimli resim sergisine protokolün yanısıra vatandaşlarda ilgi gösterdi  bbb-1

 

Saat 14.30’da Belediye binası Meclis Salonu önündeki koridorda sergilenen resim sergisi öncesinde Yukarı Mahalle tarihi pazarının Akçakoca Belediyesi Adına  tescillendiği belge, yetkililer tarafından Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye takdim edildi.

 

Etkinliğin sunumunu yapan Belediye Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Mine Alpan’ın konuklara yönelik olarak yaptığı hoşgeldiniz konuşmasının ardından Başkan Yemenici kürsüye davet edildi.

 

bbb-2 bbb-3 bbb-4

Yukarı mahalle tarihi pazarının Akçakoca Belediyesi adına tescillendiği belge burada yemenici’ye takdim edildi.

Ardından serginin açılışına geçildi. Başkan Yemenici ve protokol üyeleri birlikte açılış kurdelesini kestiler.

Daha sonra Akçakoca’nın geçmişini anlatan fotoğraflar ile aynı fotoğrafların çekildiği açıdan çekilen yeni fotoğraflardan oluşan sergi ziyaretçiler tarafından gezildi.

 

 

Eski Belediye Başkanlarımızdan ve sergi açılışında emekleri geçen Ahmet Özbakır ise dönemin canlı tanığı olarak fotoğraflara konu olan zaman dilimi ve yapılarla ilgili ziyaretçilere bilgiler verdi.

Sergi ziyareti sonrasında gazetemize bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bu sergi çalışmasıyla geçmişin izlerini sürerken, bugüne de ayna tutmak istediklerini söyledi.

Akçakoca’nın tarihinde fizik mekan koşullarında ne gibi değişiklikler yaşandığını ziyaretçilere göstermek ve şimdiki nesle aktarmak  istediklerini belirten Başkan Yemenici, bu çalışmalarda belediye birimlerine destek olan Ahmet Özbakır ile fotoğrafçı Mehmet ve Mustafa Oktay kardeşlere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.









ETİKETLER: