akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3867
EURO
34,7927
ALTIN
2.406,28
BIST
10.184,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

ERDOĞAN’DAN FLAŞ BELEDİYE AÇIKLAMASI

AK Parti’nin Afyonkarahisar’daki kampında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Belediyelerde değişim gerekiyorsa yapmalıyız. Yoksa millet sandıkta yapar” diyerek belediye başkanlarına mesaj verdi.

ERDOĞAN’DAN FLAŞ BELEDİYE AÇIKLAMASI
07.10.2017 18:01
592
A+
A-

AK Parti’nin Afyonkarahisar’da düzenlenen Hep Birlikte, Büyük Hedeflere” temalı 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, kampın açılış konuşmasını yaptı.

“BELEDİYELERDE DEĞİŞİM OLMAZSA SANDIKTA DEĞİŞİM OLUR”

“Yenilenme ve değişim ihtiyacı milletin talebidir. Belediyelerde değişim olmazsa millet değişimi sandıkta yapar. Milletle zıtlaşma, kavga olmaz. Hayatımızı milletin bize olan itimatına borçluyuz. O gece milletimizin desteği olmasaydı biz bugün yoktuk.”

“BU İŞİ KENDİMİZ ÇÖZMELİYİZ”

“Sandıkla gelen elbette sandıkla gider ama o sandığa kadar olan süreci de kimse göz ardı edemez, kusura bakmasınlar. Kongre süreci vesilesiyle teşkilatlarımızı önemli ölçüde yeniliyoruz. Belediyelerde de şimdiden benzer adımları atmanın hazırlıkları içindeyiz. Bu benim şahsi tercihim veya partimizin kendi kendine icat ettiği yöntem değildir. Aslında bu, milletimizin talebidir. Bu yenilenme sürecini, değişim ihtiyacını, tazelenme talebini kendi irademizle gerçekleştirmek mecburiyetindeyiz. Eğer bunu biz kendimiz yapmazsak, sandıkta milletimiz yapar. Ona fırsat vermeden bu işi kendimiz çözmemiz gerekir.”