akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3627
EURO
34,6451
ALTIN
2.388,79
BIST
10.179,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

HERKES 7 EKİME HAZIRLANIRKEN AKÇAKOCASPORDA SES SEDA YOK

HERKES 7 EKİME HAZIRLANIRKEN  AKÇAKOCASPORDA  SES SEDA YOK
22.09.2017 11:53
423
A+
A-

HERKES 7 EKİME HAZIRLANIRKEN  AKÇAKOCASPORDA  SES SEDA YOK

Akçakocaspor’un da İçinde Yer Aldığı 14 Takımlı Düzce Süper Amatör Lig Müsabakaları 7 Ekim’de Başlayacak. Grupta Bulunan Diğer Takımların Sezona İyi Bir Hazırlık Yaptıkları Medya Organlarında Yazılıp Çizilirken, Akçakocaspor ‘da Henüz Ses Seda Olmayışı Spor Kamuoyunda Farklı Yorumlanıyor.

Bir süre önce hırsızdan mal kaçırır anlayışıyla (ilan edilip kamuoyunun bilgilendirilmesi gereken) Genel Kurulunu sessizce yapıp yeni yönetim kurulunun kimlerden oluştuğu dahi bilinmeyen Akçakocaspor’un liglerin başlayacağı 7 Ekim tarihine iki haftadan az bir süre kalmış olmasına karşın hiçbir faaliyetinin olmaması akla bir çok soruyu getiriyor. Kamuoyunun merak ettiği , Hazırlıklar ne durumda ,Bir hedef varmı Yönetimi Neler Yapıyor, Ne İşle Uğraşıyor soruları cevap bekliyor.

Takımın futbola gönül vermiş bu konuda oldukça yoğun bir mesai harcayan bir iş adamına verilmesi için bir çok görüşmelerin yapıldığını bildiğimiz ancak kırılamayan bir anlayış nedeniyle olumsuz sonuçlanan görüşmelerin sonrasında;

Akçakocaspor takımının küme düştüğü sezondaki eski yönetimle yoluna devam ediyor olması, takımdan ayrılan topçuların yerine transfer yapıp yapmadığının bilinmemesi, aynı ligde karşılaşacağı rakipleri kadrolarını güçlendirir hazırlık maçları yaparken ve bunları yerel medyada her yeni gün aldıkları yeni topçularla boy boy fotoğrafların haberlerini paylaşırken, Akçakocasporun bugüne değin bir kadro oluşturup oluşturmadığı, oluşturulduysa bu kadroda hangi oyuncuların olduğu bu konularda da herhangi bir açıklamaya rastlanılmaması düşündürücü.

 

 Kamuoyunda kulübün oldukça yüksek oranda kurum , kuruluş ve üçüncü kişilere borçlu olduğu bu nedenle bu yıl etliye sütlüye karışmadan elde kalan ve alt yapıdan gelen futbolcularla durumu kurtarmak peşinde olduğu konuşuluyor. Bu konularda bir açıklama bekleniyor.

Not. Kulübü alıp üç yıllık süre içinde tesisleştirip profesyonel ligde yarışacak konumuna getireceğim taahütünde bulunan iş adamı ise başka bir kulübe sponsor olup şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturduğu da aldığı yeni oyuncularla oluşturduğu kadro ve hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile görünen köy kılavuz istemez diyor.







ETİKETLER: