akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C

MHP İLÇE BAŞKANI ÖZENSEL: “HÜKÜMETİN FINDIK POLİTİKASI TÜMDEN YANLIŞTIR!”

MHP İLÇE BAŞKANI ÖZENSEL: “HÜKÜMETİN  FINDIK POLİTİKASI TÜMDEN YANLIŞTIR!”
24.08.2017 09:59
434
A+
A-

 

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel Açıklanan ve Kamu Oyunda Yoğun Eleştirilere Neden Olan Fındık Taban Fiyatının   Çok Yetersiz Olduğunu Belirtiği Yazılı Açıklamasında Hükümetin Fındık Politikasının  Tümden Yanlış Olduğunu Vurguladı.

Fındık fiyatlarının üreticilerin beklentilerinin altında açıklanmasıyla tüm siyasi kesimlerin tepkilerini açıkladığı son günlerde bir açıklamada MHP İlçe Başkanı Özenselden geldi.

 

Yaptığı açıklamada, fındık politikasının millî ölçülerle yürütülmediğini, çiftçilere yeterince sahip çıkılmadığını ifade eden Başkan Özensel, yıllardır her platformda bu yanlışları dile getirdiklerini belirterek, popülizm yapmadan milli bir tarım politikasına dönülmesi gerektiğine işaret etti ve bu yanlış politikalara ilk cevabın genel seçimlerde verileceğini sözlerine ekledi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel’in yaptığı açıklama şu şekilde: 

Hükümetin fındığa verdiği fiyatla ve uyguladığı fındık politikasıyla ilgili çiftçinin mağdur olmasını MHP her zaman gündeme getirtmiş ve çiftçinin yanında durmuştur, bugün de böyledir.

MHP Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli yıllardır meydanlarda olsun,  her alanda olsun konunun önemini anlatmıştır. Fındığın her şeyden evvel milli bir politikayla ele alınmasını dile getirmiştir.

Şu günlerde, çiftçimizin alın terinin karşılamayan fiyatların açıklanmasıyla yine halkımızın yanında, onun istek ve taleplerinin yanı başındayız.

Öncelikle bir kez daha vurgulamak gerekir ki, Fındık politikamız her zaman milli olmak zorundadır. MHP’nin fındık üreticisine dönük olarak geliştirdiği politikalar dikkate alınmalı ve uygulanmalıdır.

Partimiz, genel seçimlerdeki propagandalarında bu konuyla ilgili tüm verileri halkın önüne koymuş ve halkımızı hükümetin fındık fiyatlarıyla ilgili ısrar ettiği yanlış politikası konusunda uyarmıştır.

Bu sebepledir ki MHP vatandaşa her platformda anlatmış olduğu fındık fiyatı ile ilgili bu sorunu tekrar edip durarak popülizm yapmak istememiş, siyaset mekanizmasının her kademesinde bu meselenin sıkı takipçisi ve çözümü için gayret eden bir partisi olmuştur.

Vatandaşımız olan biten her şeyin farkındadır ve bu gayri millici politikalara karşı ilk cevabını da yaklaşan milletvekilliği seçimlerinde mutlaka verecektir.