akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Son dakika: İstanbul’da yağmur aniden bastırdı! Kimse bu kadarını beklemiyordu

Son dakika: İstanbul’da yağmur aniden bastırdı! Kimse bu kadarını beklemiyordu
18.07.2017 07:43
702
A+
A-

Meteoroloji’nin son dakika uyarılarının ardından İstanbul’da kuvvetli sağanak yağış başladı. Aniden bastıran yağmur nedeniyle bir çok yerde su baskını meydana geldiği belirtildi. İstanbul’da bu sabah metrekareye 60 kilogram yağış düştü. Kuvvetli yağış öğle saatlerine kadar etkili olacak.

Aksaray metrosu Bakırköy’e kadar sefer yapabiliyor. Metro, Metrobüs ve halk otobüsü seferlerinde aksamalar yaşanıyor.
instagram takipçi satın al
Meteoroloji’nin Marmara Bölgesi için uyarıların ardından, İstanbul’da sağanak yağmur çok şiddetli bir şekilde etkili olmaya başladı. İstanbul’da şiddetli yağış trafiği de kilitledi çok sayıda araç yollarda mahsur kaldı. İstanbul’da bugün metrekareye 50-60 kilogram yağış düşmesi bekleniyor. Bazı vatandaşlar ıslanmamak için şemsiye kullanırken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise binaların kirişlerinin altında ve otobüs duraklarında yağmurdan korunmaya çalıştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Marmara Bölgesi için yaptığı kuvvetli sağanak yağış uyarısının ardından, günün son dakikalarında İstanbul’da yağmur başladı. Gece boyu İstanbul’un bazı bölgelerinde etkili olan yağmur sabah saatlerine şiddetini iyice arttırarak kentin tamamını etksini altına aldı. İstanbul şu sıralarda son yılların en yağışlı günlerinden birini geçiriyor.

Ani bastıran yağmurla ıslanan vatandaşlardan bazıları şemsiye yardımıyla yollarına devam ederken, bazı vatandaşların ise bina kirişlerinin altında ve duraklarda beklediği görüldü.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN UYARI

İstanbul Valiliği sağanak yağışların ardından sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yayaınladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada “Bugün ilimiz yoğun yağış aldığından ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için zorunlu olmadıkça özel araçlarla trafiğe çıkılmaması rica olunur.” ifadeleri kullanıldı.

yagmur-ist2

AVRASYA TÜNELİ TRAFİĞE KAPATILDI

Avrasya Tüneli’nin de sağanak yağış dolayısıyla tek yönlü trafiğe kapatıldığı bildirildi.

ARABALAR SUYA GÖMÜLDÜ

İstanbul’da şiddetini giderek arttıran yağmur sonrası Aksaray’da birçok araba suya gömüldü. Alt geçitte insanlar arabanın üzerinde yardım beklerken görüntülendi. Eminönü, Davutpaşa da sele teslim oldu.

yagmur-ist1